Szerintetek egy 15 ezer forint női szandál drágának számít ma?
Köszi a válaszokat
Megvettem már a szandált és nagyon kényelmes.
Az ország nagyrésze nem segélyból él.
20-as, szerintem aki huszonpárezerből él, az nem ír itt! Gondolom az étel fontosabb, mint az internet, így azt sem feltételezem, hogy te ennyiből élsz.
Akkor? Akkor mi van? Megdolgozom a pénzért, így ne haragudj, de azért nem fogok nem megvenni dolgokat, mert más nem teheti meg.
De ismét leírom, hogy mindenkinek saját döntése, hogy mire mennyit költ a saját pénzéből.
Igen, a design miatt is 120ezer, ami nekem sokat számít! De mint írtam, a minőség is más. 3 évesen is úgy néz ki egy szandi, mintha új lenne. Vettem már többért is, kevesebbért is. Zaraban is szoktam vásárolni, viszont azok valóban párszor felvevős, egynyári darabok! Plusz utálom, ha szembejön velem az utcán, amit viselek!
Engem nem érdekelnek mások... Mint írtam, nem az agyamat játszom, mellesleg sokkal drágább cuccaim is vannak! ;)
Gondoltam, hogy te nem tartozol közéjük, ezt is leírtam! Csak azt nem értem miért másokkal példálózol?!
A politikát meg hagyjuk már ki egy szandálos posztból, könyörgöm! :D
Nem, nem is fogok törődni vele! Nem tudok mindenkinek adni. Szoktam adakozni, de nem a munkanélkülieknek, mivel nekik alapból én(is) fizetem a segélyét a befizetett adómból. Akaratomon kívül. Sokkal szívesebben adok gyermekkórházaknak, állatmenhelyeknek. Ők azok, maguktól nem tudnak változtatni a sorsukon, ellenben a segélyen élők tudnának.
Nem rabló vagyok, hanem tisztességesen adózó, dolgozó nő! ;)
És ezt kikérem magamnak!
hjajjjj... :D Akkor mától senki se költsön pénzt, mert vannak segélyen élők is az országban!
Aki pedig munkát akar, az talál. Csak menni kell utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!