Rövidnadrág nylon harisnyával?
Figyelt kérdés
Csakis bőrszínűvel!A fekete nem a korosztályomhoz illő :D2015. máj. 10. 14:51
11/15 anonim válasza:
Sztem elég nyomin néz ki a bőrszínű harisnya rövidgatyával. Egyébként a bőrszínű ilyenkor nyanyásabb, mint a fekete...
12/15 A kérdező kommentje:
Amúgy mi a baj a bőrszínűvel? :D alig látszik
2015. máj. 11. 17:47
13/15 anonim válasza:
Pont az, hogy olyannak akar tűnni, mintha nem lenne harisnya, de közben meg csillog, és az esetek többségében még csak nem is passzolnak árnyalatra az ember lábához. Fiatal lányokat rövid ruhában nem szoktam bőrszínű harisnyával látni, csak 40+-os hölgyeket meg nagyon konzervatív munkakörben dolgozó, kiskosztümös nőket szoktam látni (pont azért, mert nem illik mutogatni a meztelen lábat, nem azért, mert kifejezetten szép vagy divatos).
14/15 anonim válasza:
az, hogy nem alig látszik, hanem nagyon, és ronda
15/15 anonim válasza:
passzol jó néz ki csak testszínű legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!