Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha 3 rendes (nem nylon)...

Ha 3 rendes (nem nylon) harisnyát veszek ma fel rövidnadrág alá, akkor fogok fázni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 06:54
 1/9 anonim válasza:
Én támogatom az ilyen ötleteket.Már hiányzik a nyár.Vetközzetek lányok!!!
2012. febr. 14. 07:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Nekem is hiányzik a nyár nagyon, imádom, amikor elég egy rövidnaci toppal, csak ilyen hidegben gondolnom kell arra, hogy nem-e fázok fel. :)

Az elsőnek: nincs feltűnési viszketegségem, csak meg akarom lepni a barátomat, hogy ma egy kicsit még csinibben öltözök fel. :)

2012. febr. 14. 07:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Ha 3!!!!! Harisnyát felveszel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy hurka, ilyenkor a rövidnadrágban nevetségesen nézel ki, és a barátod megállapitja, hogy eszed sincs, meg izlésed se.

Inkább normálisan öltözz fel, mert sokkal jobb, ha emberi kinézeted van, mintha bohócnak néz mindenki.

2012. febr. 14. 08:01
 4/9 anonim ***** válasza:

ne, mert attól még az nem meleg hiába három

és hülyén néz ki

vegyél rendes pamutharisnyát meg csizmát, arra jó a rövidnadrág.

2012. febr. 14. 09:17
 5/9 anonim ***** válasza:

nem, mert nem lesz elég meleg

még nincs itt a nyár, de már nem sokat kell rá várni, ráadásul hidegebb van, mint eddig egész télen!

plusz én személy szerint kimondottan nevetségesnek találom, amikor az utcán harisnyás rövidnadrágos/miniszoknyás csajokat látok

2012. febr. 14. 09:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, 3 harisnyában tényleg fura leszel, és szerintem annyira nem is meleg, hogy ne fázz fel benne.

Én személy szerint szoktam télen miniszoknyát hordani. Nekem van kifejezetten téli harisnyanadrágom. Enyhébb napokra van egy 100 denes, de van egy olyan harisnyám is, ami direkt a hideg időre való. A belseje ki van bélelve, így vastagabb, mint a legtöbb nadrágom. Egyáltalán nem fázom benne. Ha szereted a rövid cuccokat, szerintem szerezz be egy ilyet. :)

2012. febr. 14. 09:40
 7/9 anonim válasza:
a puding próbája az evés, és nem árt gondolkozni. ha cérnavékony a lábad, nincs nadrágod, jól érzed magad 3 harisnyába, akkor hajrá. én nem bírnám ki, az biztos
2012. febr. 16. 07:52
 8/9 anonim ***** válasza:
a 3 harisnya egymáson elnyomja a vérkeringést
2012. febr. 18. 10:26
 9/9 anonim válasza:
Csak nyugodtan, nekem tetszene, ha a barátnőm próbálna csinos lenni.
2012. febr. 19. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!