Fő a változatosság. De ennyire? :S
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek nem vagyok-e TÚLSÁGOSAN sokoldalú abból a szempontból, ha tök másképp öltözöm,stb.?Mert pl. néha a hajam levan engedve,néha felvan kötve,néha kontyolt.néha vasalt,néha göndör.öltözködésem:néha rockos,néha nőies,néha sötét,néha világos. és szinte mindenben. szerintetek ez azért van, mert még nem találtam meg 100%-osan a stílusom,vagy csak kellően változatos vagyok?esetleg fogjam vissza magam egy kicsit?2010. febr. 23. 20:06
1/9 anonim válasza:
én is ilyen vagyok. :D
amugy meg szerintem egyszerűen változatos és kreatív vagy.. ez nem rossz mert mindig megleped az embert..:D
2/9 anonim válasza:
szerintem meg tök jó!
nekem nagyon hosszú a hajam, szóval sokféleképp tudom hordani, ruháim között vannak nőiesebbek, elegánsabban, vadócosabbak, vidámabbak sportosabbak is, mégis oylan egyhangú vagyok.
3/9 anonim válasza:
Legalább nem vagy unalmas, ritka az ilyen!:))
4/9 anonim válasza:
a hajaddal semmi gond, az öltözködésed pedig majd beáll. valszeg még fiatal vagy, sok fiatal ilyen univerzális, de majd megtalálja a saját stílusát, amit ő maga alakít ki (jobbesetben)
5/9 anonim válasza:
Szerintem is tök jó, hogy változatos vagy, de én a helyedben a rockosat kihagynám:S
6/9 A kérdező kommentje:
am 13L vagyok,és hát végülis nemjól írtam a rockosat :S hanem..hát h is mondjam: csőnaci sportcipővel sportosabb pólóval. meg csőnaci valami bokacsizmával/csizmával és tunikával,vagy valami nőiesebb darabbal :) szóval.. a rockosat felejtsétek el, csak elírtamXD köszi a válaszokat
2010. febr. 23. 21:08
7/9 anonim válasza:
Kreatív vagy, és ez más téren is jó lesz majd.
Nem vagy unalmas, nem ugyanúgy nézel ki az év 365 napján, ez inkább jó mint rossz. Hajrá , maradj ilyen :)
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. febr. 24. 17:06
9/9 anonim válasza:
jujj,mintha magamat hallanám..engem mindíg más stílusba akarnak belesorolni,miközben én csak azt veszem fel,amit szeretek,nem megyek birkák után..kifejezetten a hangulatomhoz öltözök..nagyon széles a skála,az extrémtől a szolídig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!