Egy kis valtozatossag?!
Figyelt kérdés
mivel sovany alkatom van nem nagyon talalok magamra olyan cuccokat amieneket elkepzelek magamnak.Szeretem a laza de megis sexy ruhakat...Adnatok valamien tippet h mit hordjak ami tetszik a fiuknak es jol is all egy sovanykas lanyon?!2011. márc. 3. 13:14
1/3 anonim válasza:
Először is, ha soványkás vagy, miért nem teszel ellene? Úszás, falmászás, kettlebell, és még számtalan olyan sport van, ami az egész izomzatodat megmozgatja és megerősíti. Szép formás leszel tőle.
Másodszor, ha sovány vagy, akkor azt mutasd, amid szép. Ha nem betegesen vagy vékony, akkor például a lábaid szépek lesznek, ezt szoknyával, rövidnadrággal tudod kiemelni. A nyakad is valószínűleg kecses (már ha elég hosszú), ezt minél szélesebb nyakú, esetleg ujjatlan/vállatlan ruhákkal tudod kiemelni.
2/3 A kérdező kommentje:
mar probaltam ellene tenni de apukam es nagytatam is sovanykas volt es szerintem tolok orokoltem:(
de tetszem a fiuknak igy is csak szeretnek kicsit valtozatos lenni,mas mint tobbi atlagos lany:D
2011. márc. 3. 15:44
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!