Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen strandruha alá mit...

Ilyen strandruha alá mit szabad felvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Minden megoldás érdekel. Szerintem ez simán hordható utcára, tehát melltartóval, de valami alsó (szokny,short,leggings) vehető fel hozzá? Ha igen, milyen hosszú, milyen anyagból?

2015. máj. 8. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Strandruhában ne járkálj az utcán, mert nem oda való. Kb mintha fürdőköpenyben sétálgatnál...
2015. máj. 8. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Strandruha...strand...nem utca!

Amúgy tényleg k.. jól néz ki! De mégiscsak...

Ha mindenképp fel akarod venni utcára, szerintem egy nagyon övd fekete rövidnaci talán illene hozzá.

2015. máj. 8. 16:56
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké,köszi mindenkinek! ;)
2015. máj. 8. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Fekete leggingsszel szerintem simán jó utcára.
2015. máj. 8. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az égvilágon senki nem mondaná meg, hogy ez egy strandruha.. :) Még csak nem is olyan rövid. Simán hordhatod (szerintem...) gatya nélkül is.
2015. máj. 8. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha áttetsző, akkor rövid fekete sortot és topot vennék hozzá.
2015. máj. 8. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha valaki meglátja, akkor eszébe nem jutna, hogy ez egy strandruha. Most csak azért mert ez a neve ne lehetne felvenni utcára is? Nekem nagyon tetszik, szerintem valamilyen shorttal, nadrággal is fel lehet venni, de annyira talán nem rövid. Én úgy gondolom, hogy ezt nyugodtan hordhatod, ha tetszik.
2015. máj. 8. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!