Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » CCC-ben vissza lehet váltani...

CCC-ben vissza lehet váltani akciós cipőt?

Figyelt kérdés
Tegnap vásároltam egy leakciózott cipőt, és borzasztóan töri a lábamat!Tudom pénzt nem kapok vissza, majd levásárolhatom. A kérdésem az hogy szerintetek van-e esélyem visszaváltani?

2015. máj. 8. 11:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez viszont tipikusan kiszúrható egy hosszabb próbával. Máskor szánd rá az időt!
2015. máj. 8. 12:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, lehet optimista voltam amikor próbáltam..
2015. máj. 8. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem vették vissza mondván "picit meg van kopva az eleje és így nem tudjuk újra eladni" hát kösz, ettől majd mágikusan nem töri a lábam és nem fogok mellé lépni mert a pántok nem tartják a lábam....
2015. máj. 8. 21:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Leginkább a talpán múlik, hogy visszaveszik-e... milyen talpa van? Vannak rajta barázdák vagy sima?
2015. máj. 9. 13:21
 15/15 anonim ***** válasza:

"mágikusan nem töri a lábam és nem fogok mellé lépni mert a pántok nem tartják a lábam.."

Jó, de nem járkáltál benne a boltban??? Nem is értem, hogy csináljátok, egyszerűen nem kell megvenni a cipőt, ha nem tart megfelelően vagy tör valahol. Évek óta nem fogtam mellé cipővel, de tényleg rá kell szánni az időt, hogy jó-e.

2015. máj. 10. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!