Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » CCC-ben vissza lehet váltani...

CCC-ben vissza lehet váltani akciós cipőt?

Figyelt kérdés
Tegnap vásároltam egy leakciózott cipőt, és borzasztóan töri a lábamat!Tudom pénzt nem kapok vissza, majd levásárolhatom. A kérdésem az hogy szerintetek van-e esélyem visszaváltani?

2015. máj. 8. 11:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha viselted már utcán, akkor nem, ha csak otthon belebújtál és észlelted, hogy tör, akkor jó eséllyel igen. Viszont azt nem értem, hogy a boltban nem próbáltad fel?
2015. máj. 8. 11:38
 2/15 anonim ***** válasza:
2015. máj. 8. 11:46
 3/15 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Teljesen jogos a kérdésed. Igen, felpróbáltam és jártam benne egy picikét az üzletben, akkor még nem tudtam hogy ennyire törni fogja a lábamat a cipő, hogy járni nem tudok benne. Voltam vele utcán, kb 50 métert tettem meg vele míg kiszálltam a kocsiból a parkolóban és feljöttem lifttel az irodába.
2015. máj. 8. 12:05
 4/15 anonim ***** válasza:

Az nem jó. Hordott cipőt nem vesznek vissza, csak minőségi probléma esetén. Az, hogy a te lábad speciel töri, nem minőségi kérdés. Sajnálom, de ezt buktad, jobban jársz, ha megpróbálod vaterán elpasszolni vagy ismeretségi körben megszabadulni tőle. :(

Máskor hosszabb ideig járkálj benne, mielőtt viseled, mert így sosem vesz vissza egy olt sem semmit.

2015. máj. 8. 12:07
 5/15 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm a bátorítást. Második válaszoló, nagyon sajnálom az esetedet... interneten több helyen is olvastam hogy nem a legrugalmasabb a CCC. Utolsó válaszoló, irodában dolgozok. Ennyi erővel otthon is próbálgathatnám vagy a boltban is. Nem piszkos, kiváló állapotban van. Vadiúj.Csak arra voltam kíváncsi hogy a CCC-nek milyen szigorú a policy-ja.
2015. máj. 8. 12:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Ebből a szempontból én nem láttam különbséget a CCC és más boltok közt. Ha volt utcán a cipő, ami világosan látszik a talpán, akkor senki nem veszi vissza.
2015. máj. 8. 12:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Sztem senki nem fogja megtudni, hogy te az utcán mentél vele 50 métert. Vizes ruhával töröld át az alját. ;)
2015. máj. 8. 12:14
 8/15 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy az nem feltétlenül minőségi kifogás hogy töri a lábamat, míg lehet hogy másnak semmi baja nem lenne a cipő hordásától. Azonban az hogy egy napja vásároltam, úgy gondolom hogy bármilyen indokkal is elállhatok a vásárlástól.Persze nem szakadtan és agyon taposott állapotba vinném vissza a cipőt, hanem olyan állapotban mint amilyen állapotba vásároltam.
2015. máj. 8. 12:31
 9/15 anonim ***** válasza:

Értem. Nézd, egy próbát megérhet, de szerintem ki fogják szúrni, hogy volt utcán.

Azzal is kísérletezhetsz, hogy hátha be tudod törni. Ha bőr cipő, előfordulhat, hogy rövidebb viselésekkel ráidomul a lábadra valamennyire. Új cipőt sosem veszek fel egész napra először, hanem csak pl. este elmegyek benne valahova, és egy hét alkalomszerű, rövidebb idejű viselés után, ha kényelmes, akkor megyek egész napra benne.

2015. máj. 8. 12:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez egy vászon magas telitalpú cipő. Az a bajom vele hogy nagyon "merev" az anyag, és amikor lépek benne a lábujjam, főképp a nagylábujjam nagyon előre csúszik és nyomja a cipő orra a körmömet.. Azt még eltudom viselni hogy a sarkamat töri, de az hogy elől nyomja a lábamat az igen elviselhetetlen érzés a körmömnek..
2015. máj. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!