Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők ki milyen melltart...

Lányok, nők ki milyen melltartót favorizáltok, és hová milyent vesztek fel vagy sem? Jön a nyár, és a meleg. És mit ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés

Sikerült egy számmal nagyobb mellem szer tennem. Még úgy látszom növök, jó még 6 centis nőttem egy év alatt, úgy, hogy vékonyabb is lettem mert a súlyom nem nőtt. ;)

Én eddig nyáron csak testhezálló pólón egy bővebbet lenege felsőt hordtam, tegnap ez már nem volt kényelmes.

Ja és futók is naponta kétszer, oda már vettem jó sport melltartót még többfélét is ráadásul, de az nekem 3 óra viselés után kényelmetlen.

Ha nem kell mert fel vagyok rendesen öltözve, rétesesen nem is hordok, de nyáron itthon nincs kedvem mellbimbót villantani, mert nem illik és megnézik. Sportversenyek miatti utazás miatt tudom, sok helyen természetes, itt megszólnak és megbámulnak, no meg az illem.

A-ból B-be jutottam. ;) wow

Kérlek segítsetek, eligazodni! (Fiú barátaim vannak, sporttársak.) És versenyek miatt levelező tagozatra járok.

2015. máj. 8. 09:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

egy testhez álló trikóra. A két réteg már bimbó nem volt, jó A-s közepe meg volt rég, de B-sen most folyton elcsúszkálnak

És egy ilyen kis semmiséggel, plusz egy pólóval megúszom felül nyáron.

Na még próbálgattok. Köszönöm a válaszokat!

2015. máj. 9. 03:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a jó. Én csak pamut sportmellartót hordok, nekem az a kényelmes. Lehet, hogy nem szexi mindennapi viselésre, de nem érdekel. A merevítős, push-upos, csipkés, műszálas dolgoktól viszketek egész nap meg össze vannak tőle nyomva a melleim és megáll közöttük az izzadság... ugh...
2015. máj. 9. 06:16
 13/13 A kérdező kommentje:

ekcémára hajlamos vagyok, csak pamutot hordok - de nem jön ki csak ha beleizzadok, vagy nem fürdök le 2 órán belül műszálas ruha viselése után, vagy új vegyszeresnél szintén - de Németországból, Hollandiából mindből lehet pamutot hozni - Újra élmezőnybe akarják hozni a magyarokat sportban egyesek, minden hova hordanak versenyre egyesek.

Pár nap és felnőtt leszek, nem junior. - és még semmi hír.

2015. máj. 9. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!