Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen sportos női lábbelik...

Milyen sportos női lábbelik vannak a nyári meleg idejére?

Figyelt kérdés

Nem szeretem sem a konzervatívabb, sem a lányos lábbeliket.

Húszas éveim második felében vagyok, nem öltözök igazán fiúsan, inkább csak farmer meg sima póló. Cipőnek amikor csak lehet sportcipőt hordok, olyat amit direkt utcára gyártottak és nem elsősorban sportolásra. Ezek a bokát is takaró magasságú cipők. Mid-cut vagy mi a neve, nem a túl deszkás kinézetűt, hanem azért annál visszafogottabbat és nem rikítót.

Na most a problémám ott van hogy nyár van, a lapos talpat nem bírom mert lúdtalpam van, és ugyebár a lányos cucokat sem szeretem szóval valami sportos szellősebb lábbeli kéne.

Akinek van ötlete az linkeljen képet légyszi vagy valahogy írja körül.

2015. ápr. 23. 22:17
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az elírásért, nem nyár van, hanem jön a nyár.
2015. ápr. 23. 22:19
 2/10 anonim ***** válasza:
nike roshe run. bár már elég tucat lett
2015. ápr. 23. 22:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Túraszandál
2015. ápr. 23. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 23. 22:41
 5/10 A kérdező kommentje:

A keresés szűkítése érdekében: a harmadik linken levő abszolút nem jön be.

A túraszandálra rákerestem, igen, ezekből az egyszerűbb hétköznapi verzió nem tűnik rossznak, bár nem tudom hogy magamon tetszene-e. Majd ha látok ilyet felpróbálom.

Az első: konkrétan az a cipő már túl edzős kategória, és kicsit vastag is, de eddig az tetszik jobban.

A tucatról annyit hogy nemrég láttam kb. minden harmadik emberen fekete vans cipőt. Ez nagyon megtetszett, nem a vékony tornacipő szélű, hanem a vastagabb.

Ez: [link]

Egyáltalán nem eredeti a stílusom, de ennek ellenére picit zavar, ha minden második ember ugyanazt hord, akkor valahogy már nem nagyon akarnám hordani. De ha valahol látok és kényelmes, akkor még meggyőzhet hogy mégis kell. Bár ha jól sejtem, elég drága lehet.

2015. ápr. 23. 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyesmim van csak Gant márkájú, anno tavaly a Salamanderbe vásároltam. Isszonyúan kényelmes,mindennel fel lehet venni, nem lesz büdös a cipő még 35 fokban sem, mosható mosogépben is. Nekem fehér van. De Officeban sokkal nagyobb a kínálat ahogy láttom, ebből a stílusból.

Farmerrel, sorttal, ruhával, vászon nadrággal hordtam és mindenhez passzolt.

24/L.

2015. ápr. 23. 23:06
 7/10 anonim ***** válasza:

+ [link]

nagyon jó

+ [link]

ez szandál de nagyon kényelmes és csinos farmerral

Vannak még a Toms lábbelik, keress rá a neten. Aréna Plazaban lehet kapni.

2015. ápr. 23. 23:09
 8/10 A kérdező kommentje:

A szandál kizárt, a magassarkú 100% lányos és fél-egy óra séta után nem tudnék talpon maradni, mert úgy kikészülne a talpam (tappancs rész).

A másik kettő amit linkeltetek tényleg könnyed viszont semmi talpa, és gyanítom hogy nem igazán lúdtalpbetét-pártiak.

Nem vagyok hálátlan, köszönöm az eddig próbálkozásokat azért. Nem véletlenül írtam ide a kérdést, túl válogatós vagyok :D

2015. ápr. 23. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:
én is lúdtalpas vagyok és nem fáj benne a lábam, nekem a talpa megfelel pedig elég sokat járok benne es hihetetlen kényelmes de kulonbozoek vagyunk
2015. ápr. 23. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:

és esetleg ilyesmi? [link]

csak a fazonja miatt

2015. ápr. 24. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!