Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Mi a véleményetek rólam?

Fiúk! Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
Szőke, kék szemű, magas172cm, vékony52kg, 16 éves vagyok. Szeretek sportolni, divatosan öltözöm. Okos(viszonylag:D), kedves és vicces vagyok. Szeretem a kihívásokat és a versenyeket(versenyszellem).

2015. máj. 3. 09:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Te meg minek teszel fel kérdést , ha nem bírod elviselni a kritikát. 10 szóból hogyan lehetne véleményt alkotni? Azért nem vagy " OKOS ".
2015. máj. 3. 15:17
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Mit vártál, hogy majd mindenki itt fog elélvezni, hogy mennyire jó nő vagy(ráadásul kép nélkül), tanuld meg elfogadni a kritikát, az életben sem fog mindenki térden állva leborulni ellőtted, hogy b*szott jó csaj vagy.

És igen szánalmas vagy, ha ennyire nem tiszteled magad, hogy idegen csávóktól kérsz véleményt.

És szerintem nincs jogod kiakadni, ugyanis te kértél véleményt.

2015. máj. 3. 15:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Basszatok mindannyian :D
2015. máj. 10. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát ja, mind meg is fogunk, muhaha!
2015. máj. 10. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!