Milyen ruhába menjek?
Felvettek oda dolgozni ahova beadtam az önéletrajzomat. Írták szerdán 8-ra be kellene mennem és elmondanak illetve megmutatnak mindent. Na most jön a kérdés, mit vegyek fel?
Gyerekekkel kell foglalkozni, nem tudom mennyire "elit" vagy "lazább" az igazgató
Felső: Amire gondoltam rózsaszn-bézs színű háromnegyedujjú blúz, V-nyakú, a nyaka alatt gombos de csak a fele
Nadrág: 3 nadrágon gondolkoztam:
1. Szürke színű, piros színek kocka alakzatokat ábrázolnak (olyan mintha kockás lenne, de a kocka belseje szürke a kocka széle piros)
2. Fekete szövet nadrág
3. Törtfehér nadrág
Cipő: Nem sok cipőm van. A balerina cipőn gondolkoztam, fekete színű, nincs rajta semmi díszítés (a másikon van egy masni)
Szerintetek?
A felső jó lesz ha nincs kint belőle a melled.Szerintem a fekete szövet nadrág legyen.Mert az úgymond ünnepies.Szóval inkább ünnepekre,jelentős alkalmakra vesszük fel,ritkábban hétköznapokra.
A masni nélkülis balerina jó választás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!