AK26 dedikálásra milyen ruhába menjek?
Figyelt kérdés
Holnap megyünk, egyik haverom Farkasok pólóba (azt tőlem kérte kölcsön), így nekem nem maradt már AK-s, esetleg a Senki kutyája, de az kicsit kicsi. Én azt gondoltam, hogy szürke Daymen Jeans farmer, Nike Airmax 90 breathe, RTM New Trend melegítő és Mr.Busta The Rapfather póló. Véleményeket várnék, csak azért kérdezek, mert nincs jobb dolgom.2015. márc. 15. 17:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem egy "világi csíra vagyok" póló jobban illene.
2/6 anonim válasza:
hogy mennyire fogod bánni néhány év múlva hogy ennyit költöttél ezekre a "művészekre"..
3/6 anonim válasza:
Szia,
Sikerült dönteni? Aláírták a mr.bustás energiaitalt?
Őszintén remélem,hogy nem kellett hazajönnöd ak26-os matrica,bögre nélkül.
Írhatnál privátot, ajánlanék pár garázstetoválót, aki felvarrna neked egy Tankcsapda logót! :)
4/6 anonim válasza:
Szakadok hármas! :D
Kérdező nehogy csináltass tetoválást, megbánod. Kamu ez a bukta.
5/6 anonim válasza:
Most rivotrill bukta dedikálásra mész vagy melegfelvonulásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!