Kismellűek ti hogy hordjátok a pánt nélküli cuccokat?
Figyelt kérdés
Melltartóból mind lecsúszik vagy eláll ami pánt nélküli, így azt nem tudom alávenni... melltartó nélkül viselhetetlen a ruha. Mi a megoldás?2015. ápr. 26. 20:09
1/7 anonim válasza:
Juj ez tenyleg jo kerdes:s bar en ugy hoogyy felveszem a melltartom,amirol a pantot termeszetesen leveszem:) es lattam a newyorkerbe ilyen toppot vagy nem is tudom mi es az ilyen gumis:D na azt felhuzom a melltartora(az megtartja) es ugy fel a pantnelkuli ruhat,felsoot barmit:DDne nezz hulyenek nekem bejott:d
3/7 anonim válasza:
Attol fuggetlenul lecsuszhat pant nekul:)
4/7 anonim válasza:
Találtam olyan pántnélküli melltartót, ami jó. Nem volt egyszerű.
5/7 anonim válasza:
sehogy.
keress egy jó melltartót.
6/7 anonim válasza:
Nekem kis mellem van, de még soha nem volt ilyen gondom. :O
Amúgy van ilyen öntapadós melltartó, próbáld ki azzal: [link]
7/7 anonim válasza:
nekem a pántnélküli melltartó se csúszik le, mert van benne egy vékony szilikoncsík. vegyél egy jó melltartót.vagy ha olyan a ruha, ne vegyél alá semmit. öntapadós melltartót is vehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!