Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen az ideális férfi divat?

Milyen az ideális férfi divat?

Figyelt kérdés
Melyik jön be inkább a lányoknak? Divatosabb vagy inkább ilyen "kisfiús" azaz olyasmi ruhák amire rá van irva hogy Brooklyn stb?
2015. ápr. 26. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

2-es!

Mitol ferfi a ferfi ha egyenruhaba van?

Nem veletlenul irtam egyenruhat mert akin ez van azt hiszi ejj de elegans ,csak azt nem veszi eszre,hogy mindenkin ez van!!!

Attol pedig nem az egyediseget tukrozi,hanem pont az ellenkezojet! Tucat!!!

2015. ápr. 28. 12:51
 12/13 anonim válasza:
Mindenképpen az inges típusokat szeretik, és ha teheted az ing legyen legyen drága és márkás, pl: Tommy Hilfiger. A karóráért megőrülnek, ha mindegy hogy bőrszíjas, vagy fém, a fémszíjasat a gazdagabbak hordják. A mai csajokat a márka érdekli, tehát a márkásat veszel, mindenképp látható helyen legyen a márka. A kisfiús öltözködés csak a magányos nagymamáknak és a meleg fiúknak jön be. Tehát az elegáns divatot ajánlom.
2015. máj. 10. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:
utolsó, ne általánosíts, én pl. nagyon nem ilyen lány vagyok, akinek ez bejön...
2015. máj. 10. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!