Hogyan találjak így magamnak nadrágot?
Elmentem vásárolni, mert szükségem van néhány új nadrágra. Csak szimpla nyári hétköznapokra, tehát semmi különleges: farmer rövid és hosszúnadrág. De üres kézzel jöttem el kb. 10 üzletből. Nem vagyok kövér, de homokóra alakom van és van csípőm! És mérges voltam nagyon, mert az összes üzletben hihetetlenül kicsi méretű nadrágokat árulnak. A farmer shortok dereka annyira kicsi, hogy nem hiszem el, hogy ez normális. Hát 40 kg.-os emberekre gyártják? Én 60 kg vagyok, ilyen testalkatom van: [link]
csak vékonyabbak a combjaim, de a lényeg, hogy csípőben "erősebb". Legalábbis a mai elváráshoz képest erősebb, sőt, már-már kövérnek számítok a ruhák alapján... Egyetlen egy sem volt jó rám, ami nagyobb méretű, az meg bő. Mégis mi ez a boltokban, h ennyire kicsik a méretek?
Ha csak plázás boltokban jártál, akkor azt ajánlom, nézd meg még Kik-ben, Auchan-ban, Tesco F&F részén és turikban.
Én sem értem, hogy milyen testalkatra gyártják ezeket a göncöket, alaktalannak, "egyenesnek" kellene lenni, hogy jók legyenek, homokóra és körte alkatra alig lehet normálisan álló nadrágot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!