Hogy találjak magamnak csajt? Már kezdem feladni :/
ha ennyit nem mersz megtenni, akkor ne is várj semmit. ezen kellene változtatni. mégis mi a sz@rtól félsz? megharap? kész röhej. menj oda, add önmagad, ő mégis miben más, amitől félni kéne....
ez volna a legelső tennivaló
lol
17 évesen én is így voltam
most sincs csajom
Elsőre majd elakadsz és besülsz. Másodikra is. Harmadikra nem annyira, de majd elküld téged. Negyedikre odajön egy "jobb" csávó. Ötödikre ténylegesen nem lesz közös témátok. Hatodik alkalommal rájössz, hogy nők miatt nem kell izgulni. Hetedszerre már egész jól fog menni. És akkor már oda mersz majd menni. Odamész a következő húszhoz, azokból egynek biztos bejössz majd. Aztán összejön a dolog.
Csinálni kell, nyomni, hogy fejlődj és tanulj és felhagyj az idegeskedéssel. Félni kell ahhoz, hogy később ne félsz. Senki sem születik minden területen bátornak. Ezt ki kell dolgozni. Manipulálni kell a saját agyad. Ennyi.
Én nem félekna csajoktol.
Simán megszólítom,ha tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!