Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy találjak magamnak csajt?...

Hogy találjak magamnak csajt? Már kezdem feladni :/

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és soha nem volt még barátnőm és nagyon hiányzik egy szép lány mellém :( úgy szeretnék találni hogy szórakozóhelyen odamegyek egy lányhoz és leszólítom de egyszerüen nem megy,nem merek odamenni :( hogy beszélgessek vele vagy mit hogy csináljak hogy megadja a számát meg hogy megtetszek neki? soha nem csináltam még ilyesmit..
2015. jan. 13. 01:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Guríts le előtte egy vagy két felest.
2015. jan. 13. 01:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát igen attól bátrabb vagyok meg beszédesebb habár az szerintem nem annyira normális :S
2015. jan. 13. 02:00
 3/13 GrimmjoWwW ***** válasza:
inkább 6ot ... aztán növessz f**** magadnak .. nem fog oda menni hozzád és felszedni magának ..
2015. jan. 13. 02:00
 4/13 anonim ***** válasza:
8%

ha ennyit nem mersz megtenni, akkor ne is várj semmit. ezen kellene változtatni. mégis mi a sz@rtól félsz? megharap? kész röhej. menj oda, add önmagad, ő mégis miben más, amitől félni kéne....

ez volna a legelső tennivaló

2015. jan. 13. 02:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Na jó lehet hogy oda mernék menni de hogy szólítsam meg? attól félek mindig hogy elakadok és össze vissza beszélek :D aztán elküld a büdös ....
2015. jan. 13. 02:11
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

lol

17 évesen én is így voltam

most sincs csajom

2015. jan. 13. 02:13
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Elsőre majd elakadsz és besülsz. Másodikra is. Harmadikra nem annyira, de majd elküld téged. Negyedikre odajön egy "jobb" csávó. Ötödikre ténylegesen nem lesz közös témátok. Hatodik alkalommal rájössz, hogy nők miatt nem kell izgulni. Hetedszerre már egész jól fog menni. És akkor már oda mersz majd menni. Odamész a következő húszhoz, azokból egynek biztos bejössz majd. Aztán összejön a dolog.

Csinálni kell, nyomni, hogy fejlődj és tanulj és felhagyj az idegeskedéssel. Félni kell ahhoz, hogy később ne félsz. Senki sem születik minden területen bátornak. Ezt ki kell dolgozni. Manipulálni kell a saját agyad. Ennyi.

2015. jan. 13. 02:18
 8/13 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes válasz utolsó köszönöm :)
2015. jan. 13. 02:21
 9/13 anonim válasza:
Vegyél egy napszemüveget a piacon egy huszasért.
2015. jan. 13. 02:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nem félekna csajoktol.

Simán megszólítom,ha tetszik.

2015. jan. 13. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!