Mi a velemenyetek ha egy 25 koruli ferfi ilyen sarga szinu cipot is felvesz hetvegente?
Figyelt kérdés
www.nikeblog.com/2013/10/10/nike-air-max-tailwind-6-first-look/2015. ápr. 25. 17:16
1/9 anonim válasza:
Szerintem nincs vele baj, csak kicsit feltűnő. Viszont az már vicces volt mikor 40+ éves emberkén citromsárga converse volt.
2/9 anonim válasza:
Azt hogy nincs különösebben jó ízlése. Lehet hogy divat a rikító színű cipő, de attól még csúnya.
3/9 anonim válasza:
Engem kiráz a hideg, ha valakin (mindegy a kora és a neme) ennyire rikító cipőt látok.
4/9 anonim válasza:
ennyi besavanyodott ultrakonzervatív válaszadót!
Első a negyvenesekkel mi bajod? mindenki azt vesz fel amit akar, egy 40+ sincs még a sírban
teljesen jó a cipőd
ne foglalkozz itt a gyk-n a válaszadókkal, mindenen szörnyűlködnek ami nincs benne a fekete-fehér-szürke szentháromságon
5/9 anonim válasza:
Rég láttam ilyen ronda cipőt, borzalmas.
6/9 A kérdező kommentje:
Ti biztis a szandal zokni parositast szeretitek csak.
2015. ápr. 26. 10:14
7/9 anonim válasza:
A szandál alapból is ronda, nem csak zoknival. Miért kérdezel ha utána nem tudod elfogadni a választ? Amúgy hordhatod, én is rikítós cipőt hordok.
8/9 anonim válasza:
Nem szeretem a szandál/zokni párosítást, de ez a cipő akkor is bűn ronda. Ne tegyél fel kérdést, ha képtelen vagy elfogadni a negatív véleményeket.
9/9 anonim válasza:
Nem tetszik, de felőlem hordja, ha ő szereti...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!