Pesten miért olyan közkedvelt a fekete ruhadarab?
én pesti vagyok és pusztán azért hordok sok feketét, mert reggel a nagy rohanásban nincs időm azon filózni h mi-mivel passzol, papagály meg nem akarok lenni, szóval ált. feketével veszek fel vmi színeset :)
22L
én pesti vagyok,és általában mindíg feketében járok,nem tudom,de valahogy tekintélyt parancsoló szín,ami nekem a kis termetemmel elkel,ha komolyan akarom,hogy vegyenek,és utálok szinesben rikítani,egyszer felvettem egy világos rózsaszín felsőt,és olyan kellemetlen volt,hogy nem mertem levenni a fekete pulcsimat,mert úgy érzem a világos,vagy szines cuccok kiemelik az arcom hibáit..pl ha valaki fehéret vesz fel,és előtte a kozmetikusnál pattanástalanított,az nagyon kiemeli a pattanást..
ez lehet,hogy csak az én hülyeségem,de nem bírom a túl sznest..a fekete mindenhez illik,ha esetleg lilával,vagy szürkével kombinálom,jól összeillik..amúgy a fekete egy nagyon elegáns szín,tökéletesen karcsúsít,télen látszódsz a hóban,nem üt el a kocsi,nyáron inkább vékonypántos toppot hordok,és miniszoknyát,úgy elviselhető a meleg..de néha rámjön,hogy tetőtől talpig fehérben vagyok..
én is szeretem a feketét, de nem tetőtől talpig... csak mértékkel
a fekete tényleg nagyon elegáns, szín, ahogy előttem írták tekintélyt parancsoló.
a fekete sosem fog kimenni a divatból.
és az alakhoz megfelelő fazonú ruha tényleg karcsúsít. de van akit a fekete nagyon sápaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!