Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Bejön nektek az ilyen...

Fiúk! Bejön nektek az ilyen öltözködés a mindennapokban? (csak a ruhátnézzétek)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

SZÓVAL AZ ILYEN MAGASSARKÚ SZOKNYÁVAL/RÖVIDNADRÁGGAL ÉS KIVÁGOTT FELSŐVEL..

16/L

2010. febr. 21. 16:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
87%

Bejön, de ne csodálkozz, ha a srácok jó része a melleidet fogja nézni, illetve alapvetően olyan srácok figyelmét hívod fel majd magadra akik főként a szex miatt akarnak majd megkörnyékezni és nem hosszútávú kapcsolat miatt.

20/f

2010. febr. 21. 16:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A mindennapokban nem. Én azon a véleményen vagyok, hogy a nő tudjon normálisan, váltogatva öltözködni. Úgy értem, hogy legyen tisztában azzal, hogy mikor mit NEM KÉNE felvennie.

Értem ezalatt pl azt, hogy én személy szerint elnevetem magamat azokon a lányokon, akik elmennek kutyátsétáltatni és tipegnek a füben a magassarkújukban. Vagy leszaladnak a boltba, egy hasig kivágott felsőben.

Ezek a ruhák amiket linkeltél, szexik ugyan, de nem a mindennapokban.

2010. febr. 21. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Bejön, csak utána ne csodálkozz, ha a kivágott felsődben megerőszakolnak az utcán!
2010. febr. 21. 17:02
 4/11 A kérdező kommentje:

értem köszönöm a válaszokat:)

mondjuk ezek tényleg elég alkalmiak..:)

a mindennapokban talán elég 1sportosabb viselet is a bulikba meg jöhetnek az iylen cuccok;)

köszönöm még 1x:)

2010. febr. 21. 17:03
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Hát a nyári napokban jó,de most nem lenne ...:) Mittomén buliba elmegy,de mindennapokra szerintem ne öltözzön így. Mindennek megvan a maga helye és ideje. És egyébként is zavarna, ha barátnőmet megnéznék az utcán ezekben.
2010. febr. 21. 17:06
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem rib.is, nekem nem jön be.
2010. febr. 22. 00:18
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

én személy szerint nem venném fel 1iket sem.

de izlések és pofonok.

ne mások véleménye érdekeljen, hanem az hogy neked tetszen(:

16/L

2010. ápr. 2. 17:10
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi:D
2010. ápr. 2. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem például az utolsó képen látható öltözékkel az ég adta világon semmi baj sincs a hétköznapokban. Egyébként mondjuk nekem egyikkel sincs problémám annak ellenére, hogy nem kifejezetten ilyen ruhákat hordok. Szerintem simán hordhatóak hétköznapok során is. Persze kutyát sétáltatni elég viccesen hat, de például beülni egy kávézóba a barátnőkkel ilyen ruhában egyáltalán nem gáz vagy ribis. És a csinos nőknek is van komoly párkapcsolata, nem csak megdugják őket. Egyébként meg ahhoz, hogy ilyen ruhákat hordjon valaki általában rendkívül nagy magabiztosság és határozottság kell. Nem ezt a nőtípust szokás kihasználni... Amúgy 16 évesen tényleg ne is jusson eszedbe ilyen ruhákban járkálni, se nappal, se alkalomra...mert annak tényleg az lesz a vége, amit az előző hozzászólók írtak...
2010. ápr. 2. 21:37
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 3. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!