"Mélymagyar" öltözködés, és ehhez kokárda a
mindennapokban!?
Figyelt kérdés
Csak én találom furcsának, h van egy ismerősöm..nos hát nagyon magyar..csak olyan cuccokba járt..Trianon meg Magyar földre póló, Jobbikos is..szal nagyon magyar..és mindennap mindig rajt a kokárda...én egy kicsit fúrcsának találom...
csak én látom így, vagy ehhez az öltözködéshez és életérzéshez jöhet?....bocsi..kicsit értelmetlen a kérdés.. (:
2009. nov. 20. 22:23
1/7 anonim válasza:
a kokárdát énis furának találom azért mindennap túlzás :S
persze örülök hogy vannak ilyen hazafi érzetűek de kicsit vicces hogy azthiszik megtudják váltani a magyarság helyzetét de ha nekik jó egy életenát ilyen tévhitbe élni ő bajuk(az ő életük)....:)
2009. nov. 20. 22:37
2/7 anonim válasza:
Hát furcsa,de más furcsaságok is vannak.Olyan furán tudnak kinézni az emberek mostanság.Mondjuk kokárdát meg Trianonos pólót sztem tök értelmetlen hordani,dehát ők tudják.Nekik ez a stílusuk,ezzel fejezik ki,h ők mit gondolnak.Ez nem arról szól,h ők "szeretik Mo-ot",marhára nem.A hazánk szeretetéhez nem kell jelmezbe öltözni,mert az alap dolog (kéne hogy legyen..)De ha nem is,azt mindenféle ruhák nélkül is meg lehetne tenni.De nem.Ez arról szól,h ők mennyire utálják a cigányokat,meg ilyesmik.
2009. nov. 20. 22:41
3/7 anonim válasza:
Én a kokárda viselését már csak azért sem tartom helyénvalónak, mert egyrészt ezzel így kisajátítódik, egy más politikai nézeteket valló (de attól még MAGYAR) már ezek után nem szívesen veszi fel az ünnep alkalmával sem. Nem is pont most, de 2002 körül volt ez, hogy a Fideszesek állandóan hordták, és aki nem Fideszes volt, az meg már nem is szívesen vette fel.
A másik, hogy ha valamit minden nap viselnek, az elveszíti az ünnepi jellegét. A kokárda március 15-ére való, és pont azért különleges és ünnepi, mert csak akkor viseljük. Ez olyan kicsit, mintha egész évben lenne feldíszített karácsonyfánk, akkor az Karácsony napján már gyakorlatilag semmit nem jelentene, annyira megszoknánk hogy ott van.
2009. nov. 20. 22:42
4/7 anonim válasza:
Én hallottam olyan családról,akiknél egész évben feldíszítve áll az asztalon a műfenyő... na AZ furcsa:) Ez a magyaros cucc még elmegy,majd lecseng ez a divat is.
2009. nov. 20. 22:48
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor nem csak én találom furcsának (:
2009. nov. 20. 22:53
6/7 anonim válasza:
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy reggel felkel, megfürdik, majd felveszi a "Magyar vagyok" feliratú pólót, és akkor eszébe jut, hogy hát tényleg ő magyar, már majdnem elfelejtette. De beszélhetnénk arról, hogy kínai alsógatyát hord, Martens bakancsot, és Suzukival jár, Multifiltert szív, és a Tesco-ban vásárol.
2009. nov. 21. 01:11
7/7 anonim válasza:
Akkor most megszólal egy érintett.:) Én nem hordok kokárdát, némely táskámon van nemzeti színű szalag, a szobámban egy címeres magyar zászló. A politikába nem mennék bele, mert én egyiknek sem hiszek. Én a múltunkra vagyok büszke, és arra, hogy a magyarok a legtehetségesebbek, de sajnos ezt külföldön tudták/tudják kamatoztatni. Én ezt nem igazán mutatom a külvilág felé. Aki divatból csinálja azt én sem díjazom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!