Honnét ered a mai napjaink fiú divatja?
Tehát ami a képen látható: [link]
Melyik országból? Volt már esetleg hasonló a történelem során? Régi képekről mintha ismerős lenne. Van megnevezése, ami alapján a neten kereshető?
bírom ezt ahogy írtok
mindenkor volt egy réteg aki ratyi köcsögözte a korosztályából azokat akik éppen az aktuális divat szerint öltözködtek, az idősebbek a fiatalokat huligánozni, mai fiatalozni szokták
szerintem már az ókorban is csinálták
mai divat? amit belinkeltél kérdező az már szerintem nem divat
ki találja ki? pop sztárok stylistjai
pl. Biebert - bár hangosan utálja mindenki - sokan utánozzák lásd pl. ecsethaj
de a divat ilyen, utánzás
de az ember ilyen, így is tanul
így terjednek el a dolgok, tevékenységek, az emberek szeretik utánozni a másikat, mondhatni alaptermészetünk
visszatérve az alapkérdésedre: a csőnadrágot már korábban is hordták
Sajnos a mainstream divatot a buzyk uralják és formálják egyre nyíltabban. A Bieber félék nem kitalálják a külsejüket, hanem a menedzserek által javasolt külsőt alakítják ki. (zárójelben megjegyzem, hogy Bieber-ről is hallottam már hogy meleg, de ha nem akkor is úgy néz ki).
Ne értsetek félre. Én nem mondom, hogy azok akik így néznek ki, azok mind buzyk. De akik ezt a stílust kitalálták azok bizony igen csak melegek. A divatot eddig is ők uralták de egyre merészebben formálják a saját elképzeléseik felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!