Júniusba megyünk esküvőre, a 20-as évek divatja szerint kell felöltözni. Valakinek tippek?
Figyelt kérdés
Esetleg linkelhettek is képet . 20 éves nő vagyok .2014. márc. 4. 11:02
1/10 anonim válasza:
Szuper :)
Szerintem nézd meg a Great Gatsby-t, onnan meríthetsz jócskán ötleteket; ruha, frizura, ékszerek!
4/10 anonim válasza:
#2 vagyok
Írd be a guglibe, hogy fashion of 20s
és nézd meg a képtalálatokat!
5/10 anonim válasza:
Hosszított kesztyű,ujjatlan egyberuha,sok strassz,fejpánt díszekkel, esetleg hosszú cigaretta szipka :)
erős smink :)
6/10 anonim válasza:
Jóóóóó ég, hány fős lagzi lesz?
Mi az, hogy aszerint "kell" felöltözni? Hát ilyet még sosem hallottam!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Utolsó , a közeli rokonoktól kérték ezt,és nem kötelező,de miért ne ? :) Kis különlegesség . 100 valamennyien leszünk .
2014. márc. 4. 11:44
8/10 anonim válasza:
dobtáras géppisztoly legyen nálatok
9/10 anonim válasza:
Én megnéznem a nagymamám arcát, aki 80 éves amikor bejelenteném, hogy mama igen esküvö lesz és a 20-as évek divatja szerint fog majd felöltözni, szerintem akkor küldene el a búúússs...
Egy egyetemi bulitémanak nekem is tetszene, na de esküvöre...
10/10 A kérdező kommentje:
Embere válogatja .... Nem az én esküvőm,szóval úgy csinálja mindenki ahogy akarja ,és ahogy neki tetszik :) Gondolom ,hogy a nagymama nem szeretne így felöltözni,de mint írtam,nem kötelező.... És sok fiatal lesz az esküvőn.
2014. márc. 4. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!