Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lila cipő fiúkon?

Lila cipő fiúkon?

Figyelt kérdés

Vettem egy lila Vans cipőt, nagyon tetszik (meg persze akciós is volt) és az lenne a kérdésem hogy 1-2 ember már mondta hogy langyi dolog lila cipőt hordani :D

Az öltözködésem nem valami rikítós színes, általában sötétebb, nem feltűnős színű ruhákba vagyok, meg ez a lila szín se az a rikítós lila, hanem az a kicsit sötétebb.

Szerintetek?

17f

2015. ápr. 22. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 22. 20:42
 2/8 A kérdező kommentje:
nem kell egyből ilyenekre gondolni, nem így öltözködöm egyáltalán :D
2015. ápr. 22. 21:58
 3/8 anonim válasza:

Szerintem annyira nem volt jó választás a lila cipő:/

De ha csak sötét ruhákkal hordod pl.leginkább feketével,annyira nem lesz vészes ;)

Sőt még az is lehet hogy előnyös lesz.

Bár a volt barátomnak is lila volt és nem tudom miért de utáltam... Mindegy ez lehet csak azért volt így mert akkor már nem volt túl jó a viszonyunk:)

Remélem segítettem! 15/L

2015. ápr. 22. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt sötét lila Supra wrap-em, és nagyon szerettem. Ne hagyd, hogy 1-2 ilyen nyomorék vezéreljen abban, hogy milyen cipőt hordasz. Ha neked tetszik az a cipő, akkor hordd és ne más ízlésének akarj megfelelni.

F18

2015. ápr. 22. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:
simán jó, ha a többi cuccid nem ilyen feltűnő, színes
2015. ápr. 22. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Hozzáöltözéstől is függ, bár így vaktában azért nehéz megítélni, de nem lehet olyan rossz :D Link?
2015. ápr. 23. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:

az csak egy szin

nem a szin miatt lesz valaki homo

persze az emberek szeretnek egyből mindenre homozni ha kicsit is eltér a szürke-fehér-fekete unalmas hármasától

tisztelet a kivételnek

2015. ápr. 23. 17:02
 8/8 anonim ***** válasza:

van aki szerint már a piros cipő is homo (b....i csak ezt ugye ide nem lehet leírni)

vagy a szines zokni

pl. ahova jártam ált suliba a piros zokni is homo volt, de azért mert a sportagozatosoknak piros zokni volt az előírt a tornacuccban

mint írtam ezek csak szinek, a rózsaszín is pl. tök jól megy a feketéhez, és a szőke hajhoz, szal egy szin miatt sem leszel homo

2015. ápr. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!