Lila cipő fiúkon?
Vettem egy lila Vans cipőt, nagyon tetszik (meg persze akciós is volt) és az lenne a kérdésem hogy 1-2 ember már mondta hogy langyi dolog lila cipőt hordani :D
Az öltözködésem nem valami rikítós színes, általában sötétebb, nem feltűnős színű ruhákba vagyok, meg ez a lila szín se az a rikítós lila, hanem az a kicsit sötétebb.
Szerintetek?
17f
Szerintem annyira nem volt jó választás a lila cipő:/
De ha csak sötét ruhákkal hordod pl.leginkább feketével,annyira nem lesz vészes ;)
Sőt még az is lehet hogy előnyös lesz.
Bár a volt barátomnak is lila volt és nem tudom miért de utáltam... Mindegy ez lehet csak azért volt így mert akkor már nem volt túl jó a viszonyunk:)
Remélem segítettem! 15/L
Nekem volt sötét lila Supra wrap-em, és nagyon szerettem. Ne hagyd, hogy 1-2 ilyen nyomorék vezéreljen abban, hogy milyen cipőt hordasz. Ha neked tetszik az a cipő, akkor hordd és ne más ízlésének akarj megfelelni.
F18
az csak egy szin
nem a szin miatt lesz valaki homo
persze az emberek szeretnek egyből mindenre homozni ha kicsit is eltér a szürke-fehér-fekete unalmas hármasától
tisztelet a kivételnek
van aki szerint már a piros cipő is homo (b....i csak ezt ugye ide nem lehet leírni)
vagy a szines zokni
pl. ahova jártam ált suliba a piros zokni is homo volt, de azért mert a sportagozatosoknak piros zokni volt az előírt a tornacuccban
mint írtam ezek csak szinek, a rózsaszín is pl. tök jól megy a feketéhez, és a szőke hajhoz, szal egy szin miatt sem leszel homo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!