20 éve hordtam ilyet általánosban...
Szánalmas, hogy egyes embereket mennyire lehet befolyásolni ízlés terén. Azon csodálkozom, hogy a csizmát nem sikerült divatossá tenni az öltönyhöz(lásd Megasztárban Tilla)
ember, ez Converse cipő, ez mindenkin jól áll, nem azért mert elfogult vagyok a márka iránt, de ez unisex dolog, ez olyan, mint pl.: Shellys Rangers bakancs, nincs külön női vagy férfi acélbetétes Shellys Rangersben és szerintem a többi, magára valamit is adó márkában, egyszerűen csak van, és aki megveszi, az hordja, mindenkin jól áll
azt nem tudtam, hogy Sebestény Balázs ebben tolja (mondjuk őt be tudnám lökni a Mariana-árokba, de ez az én véleményem), viszont Slash is csomószor lép ebben színpadra, Lukács Laci biztos, de akár az egész Tankcsapda, Junkies, csomóan hordanak Converse-t
Szia!
Arra gondoltam, hogy tesiórára elmenne, de rájöttem, hogy oda sem jó, mert zavaró lehet a magas szár. :S
18f
Nekem ugyanilyen van lilában, de feketében simán mehet pasira. Sőt, amikor én először néztem boltban, akkor a vékony talpa miatt nekem pasis volt. Szóval, teljesen nyugodtan hordd/vedd meg.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!