A farmer miért ekkora divat évek óta, amikor egy leggings típusú nadrág sokkal kényelmesebb?
Férfiak körében pl szinte egyáltalán nem divat a farmeren kívül más nadrág, ha jó idő van, akkor pedig a rövid nadrág. De aki nem szeret rövid nadrágot hordani, az szinte egész évben farmerben jár. Vagy melegítő alsóban, ami sokszor úgy áll, mint tehénen a gatya.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ezek a passzosabb, gomb és cipzár nélküli nadrágok kényelmi okokból miért nem válik divattá?
Ó hát ez az Axl Roses szerkó azért nem gyenge :D Tuti halálra röhögnék, aki így öltözne ki.
Régebben ezek szerint nem csináltak ebből ekkora problémát, hogy tevepata és dudor feszülős nacik pasiknak. Volt ez a meggings dolog, azzal érveltek, hogy a férfiaknak is megilleti ezeknek a könnyű sztreccses naciknak a hordása, de szegényeket annyira megbélyegezték, hogy nem mer senki passzos nadrágokat hordani. Pedig nekem is jobban beválik a leggimgs, jeggings nadrágok, minden ami elasztikus, nem merev és szoros.
Egy jó farmerben, aminek jó az anyaga ,a szabása, a mérete, ugyanolyan jól érzem magam mint egy leggingsben. Kövezzetek meg, de én szoknya vagy popsi alá érő póló nélkül is veszek fel cicanacit, jó anyagút, nem átlátszót, nem feszülőst. Ugyanannyi látszik benne, mint egy vékonyabb anyagú nadrágban. Akadjatok le erről :D
Visszatérve a témához, én egy 23 órás buszútra előbb ültem volna fel fariban, mint leggingsben - melegítőben mentem, az nem tapad a lábamra.
És jól mondják, a divat attól függ, mit hordanak a nagy emberek.
Amúgy kit érdekel, mi a divat? Azt hordd, ami tetszik!
#4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!