Levis, Mustang, Retro, Tom Tailor, Zara ruházati boltokban mért drágák a farmerok, polók, pulóverek? C&A, HM, Takko ezzek a ruhaboltok meg mittől olcsobbak sokkal ha farmert és polót, pulóvert akkarok vásárolni?
Ha a farmerokat nézzük a hosszut meg a rövidet akkor 1db mongyuk a Mustang és a Levis ruhaboltokban közzel 20-25 ezer , mig a C&A , HM be 6-10 ezerért találok ugyanolyan fajtályut kinézetben mint a Mustang , Levis , Zara ban , de nem éri meg 20 ezer forintot kiadni csak 1db farmerért miközben a C&A 20 ezerből vesszek 2-3 farmert ?
A polók és pulóverék terén a Zarában , Levis ben elkérnek 8-15 ezret is , de a Takko , HM be 2-4 ezerért is találok sokkal olcsobban.
Én C&A , HM , Takko boltokban öltőzkődöm de a drágabik boltokban nem érdemes 1-2 db farmerért és polóért kiadni egy vagyont ?
Szia!
Mondjuk, nézzük a farmert amit legtöbbet írtál.
Nekem 17 évesen Mustangjaim vannak, 20 ezer körül fizettem egyért van vagy 8 db. Nagyon jó márka elmondom, jól szellőzik, valamelyik vízhatlan.
A legdrágább a fekete volt az 26 ezerbe került, és nagyon jó választás volt, mert emlékszem volt, hogy teljesen megáztam, de a naci nem eresztette át a vizet, sulis ünnepségekre is felvehetem annyira szép. Ezeknek eredeti égetett bőr címkéje van. Megéri értük kiadni sok pénzt, jól mutat, szép szabású, lehet kicsit felvágni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!