Szerintetek egy ilyen cipő mihez passzol?
fekete színben
Szerintetek ehhez megy,egy sötétbarna nadrág inggel párosítva?
Légyszi mondjatok még valami jó kis összeállítást ehhez a cipőhöz.
Fekete és kék farmernadrággal megfelel, lazább sportosabb szettekhez. Az inget nem erőltetném.
Amúgy nem lenne rossz hétköznapi cipő, csak szerintem csúnyácska, hogy az orra fehér...
Nem szép cipő, eléggé átlagos, persze ez nem baj, de ha már itt a tavasz, akkor vehetnél egy szép homok barna,kék esetleg zöld cipőt, mondjuk ez a korodtól is függ. Sok mindenhez felvehető, leginkább farmerhez, nem egy elegáns darab, zakóval ne is próbáld párosítani! Az ing nem rossz ötlet, a lényeg, hogy legyél modern. Ha tudnám, hogy hány éves vagy, könnyebben tudnék segíteni. Ha még kamasz, vagy ifjú ( ezalatt a 20-30 ig értem), akkor feltétlenül fehér ing, vagy kockás, pl: zöld kockás, NE piros! Egy övvel párosítva nem nézhet ki rosszul az összeállítás, remélem tudod hogy az inget, be kell tűrni, úgy szép. Küldök pár képet, nézd meg őket :) remélem segítettem :)
Szia! :)
Egy fehér convers cipő, egy fekete/farmer gatyával, és fehér/világos inggel a jó választás, de a fekete felső és alsó rész, nem jó, nagyon semleges, nem figyelem felkeltő, erre figyelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!