Csajok, nok! Ha elmentek a baratnotokkel pizzazni, mit vesztek fol, illetve mit visztek magatokkal a taskatokban?
Abban megyek, ami épp rajtam van. Farmer, póló, tornacsuka stb. A táskámban meg attól függ, honnan megyek. Ha óráról, akkor nyilván benne van a füzet, stb. de ha otthonról akkor csak pénztárca, iratok, papírzsepi, ilyesmik. Mondjuk barátnőim nincsenek is, a barátaim mind fiúk.
24/L
Helytől függ, de pizzázóba nem öltözök ki túlzottan, hanem azt veszem fel, mint hétköznap. Ha a Gundelbe mennénk (de nem fogunk, mert nem a mi árfekvésünk), akkor az más.
Farmert, fekete nadrágot, tornacsukát, bakancsot, valami hosszúujjú felsőt, topot vagy inget veszek fel.
Táska: ha nincs más program, amihez kéne valami, akkor csak egy övtáskát vinnék, benne pénz, iratok, mobil, zsepi, betét, esetleg gyógyszer.
Én azért meg adom a módját minimálisan, mégiscsak a barátnőim szóval vagyok annyira igényes h nem tornacsukában slattyogok oda :D annak is megvan a helye, egy közös kiránduláson mondjuk, de azért egy étterembe sztem minimálisan ki kell öltözni... max h ilyen talponálló, akkor nyilván nem... szóval általában magassarkú v balerina, vmi szoknya v leggings hosszú felsővel... vmi bőrdzsekivel... ilyesmit
a táskámban meg amit mindenhova viszek, mobiltelefon kulcs, sminkek, zsepi, rúzs stb :D milyen fura kérdés ez :D
#5 pizzázni, nem egy csúcskategóriás étterembe. ma már a tornacipő nem csak a kertbe való. pizzázni estére én se öltözök ki túlzottan, de mondjuk kedvemtől függ, azért egy szép nyaklánc vagy csinos blézer belefér. magassarkú kizárt, mondjuk azt amúgyse hordok.
táskámban meg a legszükségesebbek: nesszeszer, teló, kulcs, pénz, bérlet, zsepi, ilyesmik
Szombat esti programra is lazán elmegyek a tornacsukámban, a szakadt farmeromban meg egy sima fekete atlétában. Ez van, nem szeretek kiöltözni, pláne egy pizzázáshoz. Ha színvonalasabb étterembe mennék, akkor az más de egy egyszerű pizzázáshoz még a párommal sem öltözök ki, nemhogy a haverjaimmal. :D
1-es voltam
időjárástól függ nálam, ha most áprilisban mennénk és olyan 18-20 fok lenne napközben akkor:
Lapos ballerina féle cipőmet, egy szűkebb szűárú farmert vagy szövetnadrágot, pulovert/polot/inget, blézert vagy ballont vennék fel
Mindig sminekelek igy ide is sminkelnék, hajam beszárítva egyenesre, parfüm, táskám.
Táskám mindig van pénztárcám,mobilom, papirzsepi,pirosító-rúzs-szájceruza, higénias törlőkendő kézre, lakáskulcsok, kocsikulcs,napszemüvegem..
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!