Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sznobság, ha csak bizonyos...

Sznobság, ha csak bizonyos ruhaboltokban vagyok hajlandó vásárolni?

Figyelt kérdés

Kínait, turkálókat, New Yorkert és társait messziről elkerülöm, szerintem csak giccsparádé van ezekben, meg igénytelen, tapinthatóan és láthatóan vacak minőségű ruhák. Szinte csak Zara és Mango ruháim vannak, elvétve 1-2 H&M, vannak 4-5 éves darabjaim is. Egy barátnőm szólt be, hogy sznob vagyok emiatt.

20L

2015. ápr. 15. 17:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. De ha igen, akkor én is az vagyok! :D

Én még Zarában, Mandoban sem vásárolok. (persze egy-két ruhadarabom van)

Találtam egy olasz márkát, amikor kint voltam és azóta csak onnan rendelek. Teljesen egyedi, jó minőség és pont az én ízlésemnek valóak! :)

2015. ápr. 15. 22:03
 12/18 anonim ***** válasza:

akkor sznobság ha ezt mindenfelé hangoztatod, ettől magadat többnek képzeled másoknál, illetve lenézed azokat akik esetleg a "giccses" helyeken vásárolnak

ha nem várod el, nem szólsz bele, és nem nézel le másokat mert mondjuk nincs annyi pénzük mint neked, vagy mások a preferenciűik, akkor nem vagy sznob

2015. ápr. 16. 11:05
 13/18 anonim ***** válasza:

én pl. jó ideje csak USA-ból vásárolom a fermejeimet

ez sznobizmus? :)

persze olyan nadrágom van, ami itt Bp-n senkinek :)

2015. ápr. 16. 11:08
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
Mindenhol vannak szép, és ízléstelen farmerek. Itt is, az usában is. Olyan nadrágod van, amit itt nem lehet kapni? Kit érdekel? Észre sem veszi senki, mert pont ugyanúgy néz ki. De nem, te az júeszéjből rendelsz, mert ami itt van nem elég jó neked. Ezt nem kötekedésnek szánom, csak egyszerűen nevetséges, nem tudtam szó nélkül hagyni :D
2015. ápr. 16. 14:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát ezt észreveszi :))
2015. ápr. 16. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:

ja végülis sznobság, vagy felesleges menőzés, mert kihangsúlyozom, hogy USA-ból vettem, és azt várom, hogy ettől majd mindenki hanyatt esik. Na jó csak egy kicsit :D

De ha tudnák a valóságot. Azért veszem a farmert USA-ból mert szállítással is olcsóbb mint itthon. Egy oylan Wrangler, ami nekem megvan 7-8k-ból az itthon 16k.

Új kedvenc pedig a MADE in USA (ez a gyártó neve), ezek a szinesek. És jobbak mint amit itthon árulnak, arról nem beszélve, hgy van legalább 20 féle szinben, 10 féle méretben, ergo nem kell üzletről üzletre járni.

Anno volt egy igazi amcsi wrangler farmerem, az semmihez sem volt mérhető minőségben. Sajnos ma már amit usa-ból veszel azt mexikóban gyártják, amit itthon az meg török.

2015. ápr. 16. 15:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy én nekem nem jut eszembe a minőség. Rajtam a legsz*rabb, és a legjobb minőségű nadrág is pont ugyanúgy kiszakad idő előtt a combomnál...szóval nálam ugyanaddig bírja a sz*r, és a jó is...ez van...
2015. ápr. 16. 15:59
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem nem vagy sznob, a kinai boltokat meg a turit én is kerülöm messziről xD a New Yorkerbe néha benézek, de kb sosem találok ott olyat, ami tetszik. A Van Graafban, Zarában és ritkán a H&M-ben szoktam vásárolni. Szerintem nem vagyunk sznobok, csak igényesek :D :P

20/F

2015. ápr. 27. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!