Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szívesen hordasz selyem,...

Szívesen hordasz selyem, szatén anyagból készült ruhadarabokat? Ha igen pontosan miket? Nemed korod is írd meg légyszíves.

Figyelt kérdés

2015. ápr. 15. 08:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
férfi vagyok,45 éves selyem inget,selyem pizsamát,selyem alsót hordok
2018. márc. 18. 09:33
 12/14 anonim válasza:

18 éves fiú vagyok

Régen volt egy selyempizsim (Minnie egeres, lila színű) nagyon imádtam de idővel kinőttem.

KB. másfél éve van egy igen hosszú (140cm) fekete női selyem szatén köntösöm nagyon szeretem, azóta van ugyanilyenem arany és fehér színű is. Van 4 darab hosszú nadrágos selyem szatén pizsamám

Fehér, fekete, ezüst és világoskék színű.

Van még 1 jó hosszú vállpántos fehér csipkés gyöngyös selyem szatén női hálóruhám is és egy rövidnadrágos selyem szatén női pizsim.

Imádom őket. Aludni veszem fel őket leginkább. Nem vagyok homár csak olyan "cuki" nak érzem magam bennük.

Olyan jó érzés.

Selyem szatén alsóneműt és ágyneműt nagyon ki szeretném próbálni majd

2021. febr. 10. 17:17
 13/14 anonim válasza:
Bugyi.pizsi.blúz.bomberdzseki.rövidgatya
máj. 1. 06:32
 14/14 anonim válasza:
Akinek van eladó irjon
aug. 10. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!