Mit gondoltok erről a fürdőruháról? Huszonévesen nagyon öreges?
2015. ápr. 9. 11:37
1/16 anonim válasza:
Hát eléggé.. ha szeretnél takarni valamit magadon vannak ennél nőiesebb, divatosabb darabok is.
2/16 anonim válasza:
Ez szép és fiatalos. Mondjuk a színe nem a legjobb.
3/16 anonim válasza:
Nem tudom, ez miért lenne öreges. Csak mert nem kétrészes meg csicsás meg neonszínű? Szerintem egyszerű, elegáns és időtálló. Még ha otthonkamintás lenne vagy valami rosszul szabott tankini...
5/16 anonim válasza:
Ez öreges? Nekem nagyon tetszik (színe és fazonja is) és 17 éves vagyok.
6/16 anonim válasza:
szerintem teljesen jó, nem látom mi lenne rajta öreges
7/16 anonim válasza:
Én sem értem, miért lenne öreges. Alapból utálom az egyberészeseket, de ez kifejezetten tetszik, még én is felhúznám.
8/16 anonim válasza:
Csinos és elegáns. Nem látok benne semmi öregeset.
9/16 anonim válasza:
Egybe részes, ennyi. Elől szépre meg van csinálva, fiatalos megoldásokkal. A hátulja nekem nem jön be.
10/16 anonim válasza:
A színéről meg annyit, hogy kinek mi áll jól. Nekem qva jól állna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!