Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Glamour kupont F&F (tescos)...

Glamour kupont F&F (tescos) ruhákra akkor is fel lehet használni, ha már eleve akciósak?

Figyelt kérdés

A kupon hátulján erről nincs info, annyi van rajta, hogy : a számla végösszegéből vonják le a 20% kedvezményt, és hogy más kuponos kedvezménnyel nem vonható össze, továbbá hogy 1 tranzakción belül egyfajta kedvezményre jogosító kupon egyszer használható fel.

Mert legutóbb pl. a H&M-ben az eleve akciós ruhákra már nem engedték felhasználni a kupont. Mondjuk érthető, csak jó lenne előre tudni.

Ja, és még egy kérdés: ilyenkor több ruhadarabot is lehet vásárolni, nem csak egyet ugye? És cipőre is vonatkozik?

Köszi, ha esetleg valaki tudná a választ :-)

2015. ápr. 8. 10:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet több kedvezményt összevonni.
2015. ápr. 8. 11:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Több termékre szerintem igen,és akkor a végösszegből kerül levonásra. Az akciós termékekre nem hiszem, hogy érvényes, de kérdezz rá :)
2015. ápr. 8. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Tavaly, tavalyelőtt járt az akciósokra is a Tesco-ban (máshol nem). Most nem tudom, hogy fogják kezelni.

Igen, lehet több darabot is. Cipőre szerintem nem.

2015. ápr. 8. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:
eddig érvényes volt az akciós ruhákra is. cipőkre is vonatkozik szerintem, hiszen az is F&F
2015. ápr. 8. 14:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat :-) holnap ki is derül ...
2015. ápr. 8. 22:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel: vettem egy csomó cuccot, nagy része már eleve le volt árazva, van ami 70%-kal és még abból levonták a 20%-ot. cipőre és napszemcsire is fel tudtam használni :-D
2015. ápr. 9. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!