Csak annak érdemes lookbook-ot használni, meg úgy általában szeretni az öltözködést, foglalkozni vele, akinek sok pénze van?
Nagyon szeretek öltözködni, fontos számomra a külső megjelenés. A ruhák kombinálásában úgy érzem kiélhetem a kreativitásom, boldoggá tesz ha reggel sikerül valami ütős kombinációt összehozni. Egyszerű diák vagyok viszont, a szak amit tanulok szintén nem köthető a divathoz, nincs még állandó jövedelmem, és a ruháimat javarészt ösztöndíjból veszem (az se sikerül mindig, meg néha alkalmi munkát csinálok ami elfér a húzós órarend mellett.) A többiek, akik komolyabban benne vannak a témában, meg többre telik nekik, nem néznének ki érte? Ha megnézek egy divatblogot, van akik naponta tesznek fel friss képet, ha pl ezt csinálnám, hamar kifogynék a variációkból. Tudatosan úgy 3 éve alakítgatom a ruhatáram, mert korábban még kevesebb lehetőségem volt rá. Egy öltözködéssel, divattal kapcsolatos bloghoz úgy érzem kevés lennék, hiába érdekel meg szeretem - de sokszor lookbook-on is úgy vagyok vele, hogy inkább letörlöm a képeim, mert folyton a többiekhez mérem magam, amit egyébként érzem hogy nem tesz jót, de nagyon nehéz ellenállni ennek. Jogosan érzem úgy hogy "mit keresek én itt"? Nem akarok nevetségessé válni, ez egy hobbi a számomra és tudom hogy sosem lesznek olyan fotóim mint azoknak akik pl divatszakmában dolgoznak (sok ilyen van az oldalon) csak a környezetemben senki sincs hasonló érdeklődéssel, így nem volt kit megkérdeznem. Szerintetek gáz ezzel foglalkoznom? Tartsam meg az öltözködési hóbortomat a hétköznapokra, és hagyjam meg a netes felületet azoknak akiknek tényleg érdemes? Köszönöm a véleményeteket előre is!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!