Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mindig a tiniket szidják...

Miért mindig a tiniket szidják, hogy hogyan öltözködnek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok tini, 20 éves, csak feltűnt, hogy aki (pl...) Bershkában vásárol, az hülye tinipcsa, meg a tinik gányul néznek ki, minden neonszínt magukra aggatnak a mostani divatos feliratokkal (mit tudom én, mik vannak). De most igazából akik ezt írják, nem gondolnak abba bele, hogy ők is hasonlóan öltözködtek 14-16 évesen? Bár biztosan egy kiforrt, klasszikus stílusuk volt... :D
2015. ápr. 7. 19:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Na hát az én évfolyamom legalább egy negyede képes stílusosan felöltözni, szintúgy a barátaim, természetesen nem ilyen szvegjoló ruhákra gondolok.
2015. ápr. 7. 21:40
 12/15 A kérdező kommentje:
szvegjoló :D
2015. ápr. 7. 21:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Oké, ezt értem, de azért olyan 5-6 év múlva gondolj majd vissza arra, hogy a gimiben hogy öltözködtetek és ha akkor is azt fogod gondolni, hogy "Hmm, ez de király", akkor az tényleg jó volt. De ha a fejedet fogod visszaemlékezés közben és a röhögőgörcs kerülget, akkor az nem volt jó. :D

Mi is azt hittük, hogy mennyire stílusosak voltunk, de ahogy visszanéztük a képeket az osztálytalálkozón, tejóég! :D És ez csak az 5 éves találkozón volt, hogy fogunk röhögni a 10 évesen!

2015. ápr. 7. 21:58
 14/15 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Nálunk volt 1 csaj, aki szökőévente 1x nagyon stílusos volt, de inkább azért, mert minden nap más stílusa volt, és kb. függött az IM divatrovatától, csak nem mindig sikerült rendesen összepasszintani... volt 1 lány, aki rendesen öltözött (de az a többiekhez képest azt jelentette, hogy egyszínű pólót vett fel egyszínű farmerrel, és nem élénkkéket citromsárgával)... pár olyan, aki jellegtelenül öltözött, és színben nem passzoltak a cuccai, de legalább nem divatoztak... (magyarul pulcsi/mintás póló, farmer, csak nem passzoló színben) és a maradék 9-10, aki hülyén nézett ki, mert divatozott... ja meg egy, aki olyan cuccokat hordott 16 évesen, mint a 10évesek (minimaxos póló, kisvirágos farmerszoknya stb). Én spec. az a típus voltam, akinek a szülei eléggé beleszóltak az öltözködésébe, szóval mértékkel divatoztam, de az meg még mókásabban nézett ki, amikor unokatesóim 10 éve levetett gönceit hordtam együtt a csillámos-feliratos felsővel meg a gyöngykarkötővel :D. Szóval nálunk tényleg nem lehetett elmondani, hogy bárki is stílusosan öltözködött volna.

A másik osztályban legalább voltak emberek, akiknek megvolt a stílusa, még ha gothok voltak is. Furán néztek ki, de egyben voltak. Plusz volt két csaj, akik ott tényleg szépen, igényesen, nőiesen öltözködtek, de ezek közül az egyik is csak 16 éves korában kezdte el.

A harmadik osztály meg maga volt a katasztrófa... Mi legalább nem dobtuk ki a cicit, itt meg egy csaj olyan felsőt felvett melltartó nélkül a nagy és lógó melleire (nekem is azok voltak, nem azért mondom :D), ami kb. olyan volt, mintha egy háromszögbikinire rádobtak volna egy átlátszó darab anyagot... két oldalt kificcent a mell majdnem, köldökig ki volt vágva :D. De volt olyan is, akinek igénytelenül festett kék haja volt olyan szerkókkal, mintha White Sensation partyra ment volna.

2015. ápr. 7. 22:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi is idiótán öltöztünk csak máshogy, de jókat lehet virulni a következő korszak divat-ficamán
2015. ápr. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!