Milyen bikinit (fürdőruhát) vegyek?
12 éves vagyok. 164cm magas és 40kg. Barna hosszú hajam, barna szemem és barnás bõröm. Van egy kicsike cicim xd Kétrészest szeretnék venni, de nem tudom, hogy milyet. (szín,fazon) Képet is küldhettek. De lehetõleg kevés pink legyen benne :D
Segítenétek? Minden értelmes választ köszönök! :)
Tudok linkelni neked egy fürdőruhát ami szerintem jól néz ki ,de ehhez kéne az alkatod is igazából ,mert egyik barátnőmnek is ilyesmi van és neki nem igazán áll jól ,de ha küldesz képet ,átlinkelem neked :)
15/l
Én is segítek, ha gondolod. :) Küldhetsz egy képet.
16l
En is tudhatok segiteni, mert enis most kerestem furdorucit es nekm is sok tanacsot adtak, amit tovabbadhatok, de ehhez tenyleg kell az alakod
13/l
Amennyire látszik a képen,elég szép alakod van.Adok néhány tanácsot:
Ha barnás a bőröd,előnyös lehet a fehér bikini,de olyat válassz,ami nem látszik át,ha vizes lesz.
Kicsi cicihez egyértelműen pántnélküli bikinit vennék.
Szerintem jól állna az alakodhoz vmi divatos minta,pl angol vagy usa zászlós,esetleg pöttyös.
Talán azt mondhatnám,hogy ha nem akarsz sokáig keresgélni,válassz egy pántnélküli felsőjű USA zászlós bikinit,ebből sokat és szép féléket lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!