Utolsó nap menni glamour napozni?
Figyelt kérdés
Most idén szombaton mennék westendben vagy akár Árkádban nagyon ki fogják fosztani az üzleteket??2015. ápr. 6. 09:32
2/8 anonim válasza:
Első nap délelőtt érdemes csak menni, a többi vagy bejön, vagy nem. De inkább vagy nem.
4/8 anonim válasza:
Azért nem biztos.
Mivel például én csütörtök, pénteken du.fél 4-ig suliban vagyok. És sokan mások úgyszintén suliban vannak vagy éppen dolgoznak délután is.
Ezért én is szombaton fogok menni.(hiszen már délután 4-5 órákkor hova mennyek vásárolni? fáradt is vagyok meg minden)
Így,hogy kiesik a vasárnap a glamurnapokból ,szerintem (elsősorban a fent említett okok miatt) inkább szombaton megy a többség. Ezért nem hiszem ,hogy hétköznap annyira kifosztanák.
(Bár ez csak az én véleményem)
5/8 anonim válasza:
Én is szombaton fogok minden, az tuti, hogy tumultus lesz.
6/8 anonim válasza:
fogok mindent venni...-bocs lemaradt. :-)
7/8 anonim válasza:
Valószínű._.
Pacsi, én is megyek:D
8/8 A kérdező kommentje:
Én is szombaton megyek :D :)
Koszi a válaszokat!Hova mentek ha pestiek vagytok? ÁRKád,Aréna??
2015. ápr. 6. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!