Hova mentek glamourozni?
Figyelt kérdés
Csajok,ti hova mentek glamourozni?Bp-n? valamelyik áruházba pl,ÁRKÁD,Aréna..vagy hova?Mennyit költők az akciós vásárra?Mikor mentek?Néhany tipp egy kezdő glamour napozónak? :))2015. ápr. 5. 14:22
1/4 anonim válasza:
Ha bírod a tömeget, és képes vagy hosszú sorokat végigállni a ruhákért, akkor menj első nap. Akkor még tuti vannak méretek, harmadnap már szinte nincs (legalábbis dolgoztam Glamour-napkon H&M-ben, totál kifosztották az üzletet...) Én nem megyek.
2/4 anonim válasza:
én szerintem csak külön drogériákba megyek, mert tavaly majdnem pánikrohamot kaptam a westendben dulakodó lányok tömegétől
3/4 anonim válasza:
Kicsit kiábrándít a tömeg. Még nem tudom, hogy megyek-e. Ha megyek Árkád vagy Westend és annyit költök, amennyi "szükséges". :P
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:D :) melyik napon mentek?:)
Látom fel kell készülni tömeg lesz.:D
2015. ápr. 5. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!