Lányok ti ősszel és télen miben mentek bulizni?
Figyelt kérdés
Linkeljetek képeket is :)
Télre megéri hosszú ujjú,vastagabb ruhát venni?Hisz bent úgyis meleg lesz,fölül meg vennék kabátot.
2014. szept. 8. 10:58
1/6 anonim válasza:
Ugyanabba mint nyáron, csak veszek rá kabátot.
2/6 anonim válasza:
Én harisnyát szoktam felvenni a ruha alá (fekete nejlonharisnyát), vagy fekete nadrágot veszek fel bulizós blúzzal, rá meg kabátot, max egy kardigánt is, amit leadok a ruhatárban. Bent úgyis meleg van.
3/6 anonim válasza:
hány éves vagy ha lehet tudni?mert úgy tűnik hogy kezdő lehetsz a témában.. egyébként meg felesleges beöltözni bundába, hisz a bulihelyeken ugyan olyan meleg van bent mint nyáron, akkor meg nem tudod hova tenni a sok cuccot magadról. Vegyél fel kabátot és annyi.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Igen,kezdő vagyok.Csak párszor voltam nyáron és most kerültem olyan korba,hogy engedjenek is a szüleim.
2014. szept. 8. 12:22
5/6 anonim válasza:
nincsen azzal semmi baj, nem szemrehányás képen írtam, csak sejtettem. Tehát öltözz úgy ahogy szeretnél, de mindenképp meleg kabátot vegyél fel. Meg ha már hűvösödik, akkor előnyösebb a zárt cipő. De azért a nagyon hideg téli estéken inkább nadrágot válasz a szoknya helyett, felső meg mehet bármi :)
6/6 anonim válasza:
Ha macerás a hazaút, akkor érdemes vinni kardigánt is, a plusz rétegért egy forintot sem fogsz utólag sajnálni. ;) (ruhatárpénzre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!