Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Közép iskolás lányok, nálatok...

Közép iskolás lányok, nálatok is így van? Ez a divat?

Figyelt kérdés

H&M- es kézitáska, nike cipő, bőr kabát, tally-s farmer naci

Egy kockás, egy vonalas füzet mintás kemény tetejű , nincs tolltartó a táska "mobiltartójában" a színes tűfilcek. Műköröm,íves szemöldök ,

Kis naptár, jegyzet füzet, telefonkönyv, kézkrém , parfüm

Napszemüveg

Így jellemezném kedves osztálytársaimat..... tömeg, de nem is ez a baj, én más vagyok, nincs ennyi pénzünk így bántanak, tényleg az ilyen és ehez hasonló lányok tudnak érvényesülni?

2015. ápr. 5. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk itt Grönlandon mindenki overálban jár,nekem ez inkább bejön :)
2015. ápr. 5. 21:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen tekintetben akar valaki "érvényesülni" szerintem. Mindig is irigyeltem azokat, akik egy kézitáskával járnak iskolába.. Nekem meg leszakad a hátam az iskolatáska alatt, mivel nem csak 2 db füzettel járok. A többi meg, hát igen, én is látok sok ilyet, az osztályomban is vannak, de azért normális lányok is, akik nem ítélnek el azért mert nincs műkörmöd, meg ilyen-olyan márkás ruhád.

Ne foglalkozz velük, azt tudom mondani. Barátkozz olyanokkal, akik nem a külsőd alapján döntik el, milyen ember vagy. 18L

2015. ápr. 5. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Sajnos a tizenéves lányok nagy része ilyen, de ha te nem akarsz közéjük tartozni, akkor élvezd azt, hogy más lehetsz és tűnj ki mással. Olcsó, turkálós ruhákkal is lehet úgy öltözködni, hogy stílusos legyél. Nyilván nem a nagymenő srácoknak fogsz kelleni, de ha nem ilyen tucat gyártmány vagy, úgysem azoknak akarsz majd. :)

Egyébként én is a H&M-ben vásárolok általában. Vannak nagyon király nike cipők, amik nem olyan tucatok, mint az air force, air max. Néhány füzettel szoktam suliba járni, mert a szekrényben szoktam hagyni a cuccaimat, amik nem kellenek ( ettől még tanulok!! azt viszem haza, amiből tanulnom kell, jó tanuló vagyok). De nem vagyok unalmas, buta liba, utálom azokat a dolgokat, amik divatosak és az öltözködésem is szerintem elég "elvont",mert kicsit "művészlélek" vagyok, úgyhogy egyből általánosítani se szabad. :)

Ne foglalkozz ezekkel az emberekkel, legyél olyan, amilyen te vagy és ezt fejezd ki az öltözködéseddel is.

2015. ápr. 5. 22:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerencsére nálunk nem ilyen primitív, és tucat a társaság, de azért itt is akadnak divatmajmok. Nem vesszük őket figyelembe, és örülünk, hogy mi nem vagyunk azok :)
2015. ápr. 6. 12:06
 5/11 anonim válasza:
0%

Kedves kérdező! Nekem is H&M-es táskám van, vannak nike cipőim, bőr kabátom is, és mivel a Tally-ba lehet kisméretű farmert kapni így szinte csak olyanom.

Nem tudom miért baj a kemény fedelű füzet, kinek mi , sokkal egyszerűbb bele írni, arra hogy két fizettük van nem tudom miért zavar ez téged ha te 100 füzettel jársz hát egészségedre , legtöbb suliba ennyi elég, sőt én otthon van hogy át írom az órai anyagot, és befűző mappába teszem, tanulást nem gátolja.

Jegyzet füzet általánosban kötelező volt és Osztályfőnökinek hívták. Ha fel kell írni valamit hova írja, a homlokára? Telefonkönyv hmmm.... talán neked még sose ment tönkre a telefonod? Tudod hogy ne kelljen újra a számokat elkérni! Kézkrém általában az igényes emberek használnak.... parfüm könyörgöm te nem használsz ?

A tollak elkenődnek maszatolódnak míg a filcek nem!

Műköröm, mert ha tövig lerágott a körmük jobb?? Napszemüveg.... károsak az UV-sugarak, nekem a szemem nehezen szokik a tavaszi napsütéshez, és ha nem veszek napszemüveget, piros lesz ....

Íves szemöldök remélem neked össze van nőve!

Szerintem nem a "kedves" osztálytársaiddal van a probléma...

Nincs ennyi pénzetek... attól még nem kell irigykedni azokra akiknek van!

Lehet ez itt a probléma, tudod nálunk is vannak hozzád hasonlók, akik a kérdésben említettekhez hasonló bántja azt aki nem ilyen, hol ott mi csak a stílusban, gondolkodásban hasonlókkal barátkozunk majd ha figyelmen kívül hagyunk egy hozzád hasonlót nyávog a tanárnak ...

Könyörgöm ... ha eleve tudom, hogy nem jönnénk ki jól minek fáradjak?

Ettől még elbeszélgetek vele, bár eleve nincs miről.

Szerintem a hozzád hasonlók akik a hozzám hasonlókról ilyen véleménnyel vannak bántanak minket és nem fordítva!

EZZEL TE BÁNTOD ŐKET!

2015. ápr. 6. 19:29
 6/11 barleajohanna válasza:

azt ne is felejtsd el, hogy ma már a 11 éves lányok is szempillaspirált, szemceruzát és hasonlókat használnak

amúgy meg ne érdekeljenek azok a lányok, ha nekik lehet, örüljenek...de te legalább maradj eredeti:)

2015. ápr. 8. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:

#3-as

Pont ,hogy az air max meg az air force már a tucat.

Mindenkin feher air force van,fiún, lányon.

2015. ápr. 24. 16:31
 8/11 anonim ***** válasza:
36%

Talán valami király kisasszony vagy,hogy neked piros lesz a szemed a naptól, létszükséglet a kezkrem az iskolába meg a parfüm?

Kezkremet meg egyebeket OTTHON (is) lehet hasznalni, nem kell hurcolni mindenhova.

Parfummel én szintén itthon fujom be magam,ha használok is,valaki attól nem büdös, hogy nem fujkalja magát minden szünetben.

Tudod,arra valo a fürdés, hogy valaki ne legyen büdös, mellesleg olyan finom oblito illatuak a ruhaim mindig,hogy van,hogy sajnálom elnyomni azt az illatot parfummel.

Szoval még mindig ott tartunk,hogy parfum, krém és napszemüveg nélkül az ember nem igénytelen.

Nem azt mondta a kérdező, hogy ő nem szedi a szemöldökét. Én is szedem, mégsincs benne akkora ív, mintha 0-24ben caodalkoznek, mint nektek, tucatoknak.

,,csak a tallyban van olyan kicsi gatya" - minden boltban vannak kisebb méretek,nem csak a tallyban,de gondolom azert nem talalsz magadra mert meg egy kis tizeneves gyerek vagy,akinek nem a tallyban kéne ruhát venni hanem a gyerek osztályon:)

De nektek, mostani generacionak már 6.7.-től ilyen helyeken "kell" vásárolni, nehogy már ne legyen kinn a kis szunyogcsipes cicitek a nem kivágott koroaztalyotoknak valo felsőkből, meg a seggetek a pi*a gatyabol. miattatok nem talál magára ruhát az ember,mert mar az ilyen kis hulyekre meretezik a ruhákat, hogy az L-es akkora hogy egy rendes s-es méretű vékonyabb felnottre jó.

Erdekes, tollakkal jegyzetelek és nem mosodik el.

2fuzet eleg általában: aha,melyik iskolában van 2 tantárgy?!

Talán ha nem lenne 3kg egy fuzeted a csilivili kemény borító miatt,akkor beleferne az iskolataskadba mind a 6-7 füzet, ahány targyad van egy nap.

Szóval nem kell itt nagyzolni, miss plazacica, nem a kérdező az igénytelen, hanem az a röhej amit csináltok.

Tudod nekem is van tallys cuccom, van parfumom, használok krémet és szedem a szemoldokom, mégsem vagyok olyan mint ti. Nem vagyok tucat,átlagos vagyok,mert nem azokat a sz*rokat veszem meg ami épp már mindenkinek van. És igen,van turis cuccom is,kit érdekel honnan van,ha jól néz ki?

Kérdező, NEM SZABAD foglalkozni az olyanokkal, mint ez a válaszoló.

A TUCAT az már egy külön faj.

Te érezd magad jól a borodben, a normál méretű taskaddal amiben a tankönyvek és a füzetek vannak,nem egy fél drogeria.:)

2015. ápr. 24. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Ahogy olvastam a 2 (hosszabb) hozzászóló sorait azon gondolkoztam, hogy milyen sokféle ember van, mint stílusban mint gondolkozásban. Szerintem el kell(ene) fogadnunk, hogy másoknak más lehet az értékrendjük mint a mienk és elfogadni az övéket is -nem kell, hogy tetszen csak el kell fogadni-! Ha mindenki ugyan olyan lenne mindannyiunkra ráillene az olyan sértő és rossz érzést keltő "tucat" jelző.
2015. ápr. 24. 17:31
 10/11 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez!!! De szerintem nem ez számít hogy mit mutatsz kívül hanem hogy belül milyen vagy!Ne foglalkozz velük mit mondanak! ♥
2015. ápr. 25. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!