Ilyen divatos lett az Eiffel-tornyos minta a fölsőkön? Nektek tetszik?
Nekem kifejezetten tetszik.Lehet,hogy csak azért,mert imádom az Eiffel-tornyot és a francia nyelvet is.De az a lényeg,hogy szerintem szépek.
14/L
Jó, itt nem a franciákról van szó, csak a mintáról. De persze, megértem ezt a hozzáállást is.:)
Köszi az eddigieket!
Ha csak egy-két emberen látnám, akkor valószínűleg tetszene, de így...
Nem szeretem a tucat dolgokat, számomra nagyon kiabrándító.
Én nem venném fel. Nem tudom, nekem sznobosnak tűnik, főleg, hogy ahol divat az "elegancia" (trend szinten), ott minden kis p.csa el van oooolllllvadva a francia nyelvtől meg az Eiffel-toronytól, pedig nem is járt ott, nem is tudja a nyelvet, és az eleganciájuk kb. idáig terjed, meg az Audrey Hepburn-ös pólóig/táskáig, amúgy meg káromkodnak, böhöm edzőcipőben járnak meg az alapvető illemszabályokat nem tudják. De főként az a fura nekem, hogy olyan emberek hordják, akiknek semmilyen kötődésük nincs hozzá.
Én úgy vagyok vele, hogy szép az Eiffel-torony meg a francia nyelv, de addig nem hordom magamon, amíg nem jártam ott, és nincs semmilyen kötődésem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!