Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartó méret, honnan tudom...

Melltartó méret, honnan tudom hányas kell próbálás nélkül?

Figyelt kérdés

Mellbőség: 84 cm

Mell alatti méret: 73 cm

Elméletben nekem 75/A méret kellene, de az kicsi rám! =\ A 75/B se mindig jó, fazontól függ, van hogy 80/B-s kellett. Na már most ezek alapján nettről hogyan rendeljek? Vagy nem mindegyik boltban lehet felpróbálni őket, akkor honnan tudom, hogy hányas kell? =O L-17

2010. febr. 18. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Felpróbálás nélkül ne vegyél. Nekem is elméletileg 70/A kéne de a 85/B jön rám csak (a kínaiból), a márkásakból meg a 80/AA a jó. Ennyit a méretekről.
2010. febr. 18. 20:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon változóak a méretezések, próbálás nélkül ne vegyél melltartót, főleg hogy attól h jó a mérete, még nem biztos hogy jól is áll illetve kényelmes is. Olyan boltban meg nem érdemes vásárolni, ahol nem lehet felpróbálni.
2010. febr. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!