Hanyas a legkissebb melltartó méret?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 22:21
1/9 anonim válasza:
Ha jól tudom 70/A de lehet,hogy rosszul tudom.
3/9 anonim válasza:
Igen, 70/A. De manapság már van 70/AA is, de értelme nem igazán van.
4/9 anonim válasza:
Hidd el hogy kell, bár nekem inkább egy 80/AA- kellene. Egyébként már vannak tini melltartók azok még kisebbek.
6/9 anonim válasza:
65/AA de azegy vicc. úgygondolom a normális mellméret amire ajánlott a melltartó az a 70/B. ha ennél ki8sebb a melled baromi felesleges és nevetséges a melltartó
7/9 anonim válasza:
A legkisebb az a 65/AA bár nem tudom minek találták ki, akinek ilyen kicsi a melle, az hordjon topot inkább.
8/9 anonim válasza:
Nem értem miért lenne nevetséges ha egy felnőtt nő pl. 70 A-s melltartót hord. Nem mindenkinek adatik meg a 75 B-s átlagméret.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!