Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fürdőnadrág alá, pl fecske...

Fürdőnadrág alá, pl fecske mit lehet felvenni, hogy ne látszódjanak a körvonalak?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 4. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Semmit ne vegyél alá! Minek kéne?! Én is "fecskét" hordok, nem veszek alá semmit.
2015. ápr. 4. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Fürdőnadrág alá semmit ne vegyél.
2015. ápr. 4. 22:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Én fecskében fürdök, ha épp nem olyan, hanem hosszúnaci fürdőruha van rajtam, az alá azért felveszek egy fecskét
2015. ápr. 11. 00:53
 4/7 anonim ***** válasza:
A körvonalak meg nem igazán érdekelnek :D miért kell eltüntetni?
2015. ápr. 11. 00:54
 5/7 A kérdező kommentje:
picit feszengek amiatt, hogy látszik :D ezért gondoltam
2015. ápr. 11. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Jah, szégyenled?:) De amúgy nem kell vele törődni, mert vannak olyan fürdőnadrágok (sort) amibe bele van varrva valami háló, és az is ugyanojan, mintha fecske, vagy boxer lenne rajtad közben. Csak mond azt, hogy ez bele van varrva! :D Engem azért néztek a nyáron nagyon, mert lecsúszott a fürdőgatyám és kilógott a fecske szára mert nem kötöttem meg :D
2015. ápr. 11. 22:36
 7/7 anonim válasza:
Én már a kérdést is furcsállom. Ne feledd, kedves kérdező, hogy a nőknek is látszik a mellük a fürdőruhában, mégsem feszengenek miatta.
2015. jún. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!