Kijárt magassarkú menthető-e?
Figyelt kérdés
Kaptam egy magassarkú cipőt, és az előző tulaj kicsámpázta. Ha felveszem egy darabig minden ok, de kb 10 perc járkálás után elkezdi a cipő kifelé fordítani a bokámat. Így sajna hordhatatlan. Az lenne a kérdésem nincs e valakinek tippje hogyan lenne menthető, mondjuk sarkaltatással? Vagy esélytelen? Köszi2015. ápr. 4. 11:50
2/11 anonim 

válasza:

ha csak a sarka lett másképp eljárva, mint ahogy te szoktad, akkor a sarkaltatással megoldható a probléma.
3/11 anonim 

válasza:

lehet hogy eljárta és akkor felejtős a cipő, de probáld sarkaltatni talán jobb lesz
6/11 anonim 

válasza:

ez eleg rossz allapotban van, ennel jobb allapotu cipoimet szoktam kidobni
mivel hasonlóan a volt tulajhoz, en is tonkreteszem a cipoim ertem a problémat. ami az hogy tulsagosan erosen lép ami a cipot tonkreteszi,megtori.
ezert hajlik befele
hat ez aligha menthető...
63% elozo valaszolo voltam ujra
miert nem veszel valami ujat, deichmannba?
7/11 anonim 

válasza:

"cipoimet szoktam kidobni"
Mikor fent volt a hirdetésem, hogy rossz, kidobásra váró cipőket keresek, néha megláthatta volna egy ilyen ember.
8/11 A kérdező kommentje:
Új cipőre nincs keret. Köszönöm a válaszokat :)
2015. ápr. 5. 08:59
9/11 anonim 

válasza:

Mit akarsz a rossz cipőkkel?Mire használnád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!