Milyen magassarkú cipőt vehetek fel ahhoz hogy ne tűnjek nevetségesnek?
13 éves vagyok és szeretnék 2-3 cm magasabb sarkú cipő is felvenni! Az 5-7 cm-eres sarok már nevetséges? Ja és csak sulis vagy más fontos ünnepségekre venném fel!
Előre is köszönöm a válaszokat!

13 évesen szerintem még ne hordj 5-7 cm-es magassarkút és nem azért mert nevetséges
annál kisebb még oké

13 évesen még gyerek vagy, kb. 3 centis sarok oké, annyi kell is, mert a teljesen lapos cipők ugyanúgy tönkreteszik a lábat, mint a magassarkúak.
5-7 centis halál fölösleges egy gyereknek még alkalmakra is.

Egyik az, hogy felesleges 13 évesen 5-7 cm sarkú cipőt hordani.
Másrészt szerintem nevetséges mert kislány vagy és lehet nem is tudnál menni benne szépen.
Egy szó mint száz egy 2-3 év múlva nyugodtan felveheted most még hanyagold szerintem :)

23 évesen nem hiszem, hogy nyanya lennék.
De te tudod, hogy a prűd szó mit jelent?

Lol, ezen mekkorát röhögtem :'DD Jól van apukám, most biztos marhára megsértetted a 68%-ost, aki valószínűleg csak nagyokat pislog, miközben ezt olvassa és azon gondolkodik, melyik szexi ruháját vegye fel az esti randijára.
"Csinos fiatal ifjú hölgyeket" A kérdező egy GYEREK, nem hölgy, inkább kezeltesd a pedofíliádat.
#4 voltam

Úgy látszik neki fiatal nő egy 13 éves :)
Valószínű a kedves és engem prűdnek és fitymálodonak nevező :DDD is egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!