Milyen magassarkú cipőt vehetek fel ahhoz hogy ne tűnjek nevetségesnek?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és szeretnék 2-3 cm magasabb sarkú cipő is felvenni! Az 5-7 cm-eres sarok már nevetséges? Ja és csak sulis vagy más fontos ünnepségekre venném fel!
Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 21. 18:35
11/30 anonim 

válasza:

Vedd fel a magassarkut, ti meg sipirc söprögetni banyák.
12/30 anonim 

válasza:

Melyik szexi ruháját vegye fel az esti randira? Áh dehogyis. Maximum melyik keszkenőjét vegye fel holnap a piacra, hogy megvegye a vasárnapi rakott krumplira valót.
13/30 anonim 

válasza:

Holnap nincs nyitva a piac!
Bocsi az offert!
14/30 anonim 

válasza:

Jól van, menjél inkább aludni, sokat ittál :DDD Bár én nagyokat röhögök rajtad, tipikus trollutánzat, aki úgy próbál sértegetni másokat, hogy igazából nem megy neki és csak szánalmas "beszólásai" vannak.
15/30 anonim 

válasza:

Te meg eredeti nyanya vagy, szőrös bibircsókokkal a fejeden.
Menj kötögetni az unokáidnak satrafa.
16/30 anonim 

válasza:

Kérdező magasabbat is felvehetsz, ha van melled rakd ki, te leszel a menö a suliba, nem ezeka hülyék.
17/30 anonim 

válasza:

Hú, de megsértődtem, amindenit :DDD Mintha tudnád, hogy nézek ki, nagyon vicces vagy :DDD
18/30 anonim 

válasza:

Kíváncsi lennék a kedves válaszoló milyen testi és arci adottságokkal rendelkezik :D
20/30 anonim 

válasza:

Aha, valószínű :D Biztos azért provokállak, hogy égesd még magad, mert én vagyok a sértődős :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!