Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » "Esküvői" ruha varrása?

"Esküvői" ruha varrása?

Figyelt kérdés

Nem igazán esküvői ruhát, inkább csak szalagavatóra szeretnék bőszoknyás ruhát varrni. Rendelkezésre álló anyagok: tüll(kb 1,5*8m)organza (kb 1,5*20-30m)

/plusz már van egy fehér hosszú szoknya, amit majd aláveszek. :)/

Már elkezdtem tervezgetni a szoknya felépítését, de nem tudom milyen széles legyen egy réteg. :( terveim szerint 2 réteg tüll lenne és alatta közötte ill felette lenne organza réteg. A szoknya alakját is próbáltam megtervezni, de nem sikerült. :( Ha valaki ért ezeknek a ruháknak a varrásához, akkor a segítségét kérném. Előre is köszönöm! :) <3

2015. ápr. 3. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit én varrtam:

Az alsószoknyára dolgoztam rá az egyes rétegeket.

A legfelső tüll 30 cm hosszú, alatta az organza 4-5 centivel hosszabb.

A következő réteg 10 centivel hosszabb a felsőnél, és az első réteg aljától 5-6 centivel feljebb varrtam az alsó szoknyára.

A tüllt körloknisan szabtam (szebb, mint a húzott), és monden részt színben hozzáillő ferdepánttal szegtem be.

2015. ápr. 3. 13:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm széppen! ^^ esetleg tudnál szabásmintát ajánlani? Esetleg egy oldalt, ahol megtalálnám? :)
2015. ápr. 3. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Most nincs időm, de este majd válaszolok.

Annyit még, hogy a felsőrészt milyenre akarod varrni?

2015. ápr. 3. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Írd be a keresőbe, hogy Harangszoknya szabása. Több leírást is találsz, rajzzal együtt.
2015. ápr. 3. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon sokat segítettél! <3 Még tervezgetem a fölsőt, nem tudom még pontosan milyen lesz, de már vannak elképzeléseim. :)
2015. ápr. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!