MI A DIVAT? Milyen cipő most a divatos, milyen ruhák, kiegészítők, boltok, hajfazonok, körömszínek stb.
Jajj..ha azt mondom ma minden divat,akkor abba beleértem a 60-as 70-es 80-as és idén nyáron a 90-es évek divatjait..hatalmas a skála,ma már semmi sem ciki,csak ha előnytelenül,nem az egyéniségedhez mérten hordassz valamit.Cicababásan csak akkor öltözz,ha megvan az alkatod,különben nevetségessé válhatsz..a cicababákat amúgy sok helyen nem szeretik,akárcsak a kirívó egyéniségeket,amilyen én is vagyok,tehát,ha nálatok a ruha alapján kinéznek,inkább maradj egyszerű..hord a 60-as 70-es évek divatját,vagy bármi egyedit!Vásárolni gondolom fel kell jönnöd pestre,nem hiszem,hogy ott nálatok minden időkből választékot találsz!Mindent az egyéniségért!
pussz!!
Pesten élek és minden 2. lányon ezt látni
Ruha:Cicanaci, csillogós felsők
Kiegészítő: minden mennyiségben, legfőképp az ezüst karika fülbevaló
Cipő: magassarkú, elöl lekerekített
Haj: vasalt(a leggyakoribb)
Köröm: A hegyes műköröm(stiletto) extravagáns színekben szal a ruházathoz nem feltétlen passzoló színek erős pink, kék, arany, ezüst csillámos
19/L
13.07-es jól leírta, de ez a TINI divat.
ha nem vagy tini, ne öltözködj így, légy kifinomultabb
ma 16:20
figyuszka!A márkát hívják cyberdog-nak,a stílust cyberpunknak hívják,és két éve amikor Hollandiában laktam,ott vásárolgattam néhány rucit..van egy eladó lábszőröm is! :D nem kell? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!