Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » MI A DIVAT? Milyen cipő most...

MI A DIVAT? Milyen cipő most a divatos, milyen ruhák, kiegészítők, boltok, hajfazonok, körömszínek stb.

Figyelt kérdés
Itt sajnos nagyon elkerül a divat ahol élek.Szeretek elegánsabban öltözni meg cicababásan.De egyébként bármelyik stílus érdekel.
2010. febr. 18. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
sztem egy női magazinnal jobban járnál. újságos csak van felétek. vegyél egy glamourt vagy egy joy-t.
2010. febr. 18. 12:43
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Az egyéniség mindig divat.
2010. febr. 18. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jajj..ha azt mondom ma minden divat,akkor abba beleértem a 60-as 70-es 80-as és idén nyáron a 90-es évek divatjait..hatalmas a skála,ma már semmi sem ciki,csak ha előnytelenül,nem az egyéniségedhez mérten hordassz valamit.Cicababásan csak akkor öltözz,ha megvan az alkatod,különben nevetségessé válhatsz..a cicababákat amúgy sok helyen nem szeretik,akárcsak a kirívó egyéniségeket,amilyen én is vagyok,tehát,ha nálatok a ruha alapján kinéznek,inkább maradj egyszerű..hord a 60-as 70-es évek divatját,vagy bármi egyedit!Vásárolni gondolom fel kell jönnöd pestre,nem hiszem,hogy ott nálatok minden időkből választékot találsz!Mindent az egyéniségért!

pussz!!

2010. febr. 18. 12:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Más városokba járok vásárolni,Pest tőlem igen messze van:-)Itt nem néznek ki sehol.Inkább a nagyvárosokba fordulnak utánam.Nem vagyok olyan feltűnő,inkább tetőtől-talpig divatos.Csak nem szeretnék lemaradni.Én még a polyvore nevezetű honlapról szoktam ötleteket csenni,de szeretném,másoktól hallani,hogy mit látnak az utcákon,boltokban...
2010. febr. 18. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Van felénk újságos persze:-)Vettem is már,de nem sok jót találtam bennük.Néha egy-két dolgot ellesek onnan és ennyi.De itt nincs joy csak glamour és szerintem a joy jobb.
2010. febr. 18. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pesten élek és minden 2. lányon ezt látni

Ruha:Cicanaci, csillogós felsők

Kiegészítő: minden mennyiségben, legfőképp az ezüst karika fülbevaló

Cipő: magassarkú, elöl lekerekített

Haj: vasalt(a leggyakoribb)

Köröm: A hegyes műköröm(stiletto) extravagáns színekben szal a ruházathoz nem feltétlen passzoló színek erős pink, kék, arany, ezüst csillámos

19/L

2010. febr. 18. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

13.07-es jól leírta, de ez a TINI divat.

ha nem vagy tini, ne öltözködj így, légy kifinomultabb

2010. febr. 18. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
17%

[link]

manapság a cyberdog a divat :D

el vagytok tájolva.

2010. febr. 18. 16:20
 9/9 anonim ***** válasza:

ma 16:20

figyuszka!A márkát hívják cyberdog-nak,a stílust cyberpunknak hívják,és két éve amikor Hollandiában laktam,ott vásárolgattam néhány rucit..van egy eladó lábszőröm is! :D nem kell? :D

2010. febr. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!