A férfiak /fiúk miért figyelnek fel jobban azokra a nőkre/lányokra, akik harisnyát hordanak?
Figyelt kérdés
Gondolom személytől függ, hogy kinek mi tetszik jobban, de az utóbbi időben mikor harisnyát hordtam, többen környékeztek meg/bókoltak, mint általában.
Ennyire felkelti a férfiak/fiúk figyelmét ez a ruhadarab? Mi olyan érdekes benne?
2015. márc. 31. 20:27
11/17 anonim válasza:
Én lány vagyok,de lehet azért mert ha látszik hogy harisnyát hord a lány akkor minimum rövid nadrágot de még valószínűbb hogy szoknyát hord,ez meg nyilván tetszik a pasiknak.
12/17 anonim válasza:
Előző, ennek semmi köze ahhoz, hogy hogy van valaki felöltözve mellé. Nekem az a lényeg, hogy ha van egy lányon fekete harisnya, akkor az nagyon jól néz ki és ennyi.
13/17 anonim válasza:
Oké,van ilyen,de szerintem több az olyan akinek nem maga a harisnya tetszik annyira hanem amit irtam,de persze lehet nincs igazam,én csak leirtam a véleményem,amit gondolok erről.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! :)
Többek közt rövidnadrággal hordok harisnyát, de annak a szára a combom negyyedét elfedi —> tekintve, hogy nem vagyok annyira magas, ez is közrejátszik.
Szoknyát max hivatalos/fontos eseményekre veszek, de akkor sem hivalkodó megjelenéssel, főleg hogy nincs miniszoknyám (ami hát valljuk be, mindenkinek vonza -ha egy pillanatra is- a tekintetét).
2015. ápr. 9. 20:37
15/17 anonim válasza:
Szerintem akik hízelegnek, bókolgatnak harisnyásan, akkor inkább harisnya fétisük lehet, vagy egyszerűen jó csaj vagy és így vonzóbb vagy, hisz a harisnya amolyan vágykeltő ruhanemű is. De persze a többséget egy sima nylonharisnya nem hat meg, inkább ha mintás vagy valami exluzív darab, mutatós.
16/17 anonim válasza:
Nekem szürke és fekete színű jön be nagyon egy nőn. A barátnőm is sűrűn hord télen és ki kéri a véleményemet, hogy milyen színű és típusú legyen és azt is megkérdezi, hogy hogy áll rajta,hogy nekem bejön-e?
17/17 anonim válasza:
Meg a citromsárga színű is dögös lehet ha a mellékelt ruhához jó konfort van kialakítva. Nekem az olyan is nagyon belyön kinek milyen ízlés jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!